torstai 30. syyskuuta 2010

Uusi kirja


Sain kameran syntymäpäivälahjaksi ennakkoon jo elokuussa. Eilen oli siitä huolimatta muutama yllätyspaketti juhlapöydässä avattavaksi. Toisessa paketeista oli kirja, jonka melkein ostin viikko sitten. Jätin sen lopulta kuitenkin kauppaan ja heti kotiin tultuani harmittelin kovasti. Harmittelut olivat jääneet mieleen, koska mies oli tytön kanssa käynyt hakemassa Khaled Hosseinin Tuhat loistavaa aurinkoa -kirjan hollanninkielisenä käännöksenä. Lukumerkki on tytön käsialaa. Pienten ruutujen piirtämiseen ja värittämiseen kului varmasti jonkin aikaa. Tykkään siitä kovasti.

Ai niin, tähän kirjaan liittyy sellainenkin asia, että sillä kauppamatkalla, kun minä jätin kuvissa olevan kirjan ostamatta, mies osti itselleen Leijapoika-kirjan hollanninkielisenä. Siksi minulle pihiys iskikin. Että nyt kaksi uutta kirjaa yhdellä ruokakauppareissulla. Miehellä on tapana lukea vain "asiakirjoja," joten nyt odotan jännittyneenä, milloin hän saa kirjan luettua loppuun ja kommentoitua lukukokemustaan.

Sain myös päärynäsuklaakakkua ja pitsaa. Kaikki oli hienosti valmisteltu. Kelpasi juhlia. Eikä vanheneminen tuntunut lopulta missään. Kannattaa näköjään aina potea synkkyyttä muutama viikko etukäteen, niin sitten voi itse juhlapäivänä olla vain iloinen.

2 kommenttia:

  1. No mutta höh, en tiennyt ollenkaan sun synttäreistä!! Onnea joka tapauksessa ja kaikkea ihanaa!

    VastaaPoista
  2. Onnea! Hyviä kirjoja molemmat!

    VastaaPoista