keskiviikko 22. syyskuuta 2010

Paistetta ja vastapainoaAurinko paistaa. Ihanan lämmintä, yli 20 astetta. Tytöllä oli tänään caprit jalassa, itselläni farkut ja talvikengät. (Minulle ei tule hiki vielä kahdenkymmenen kohdalla.) Nautin silti lämpimästä säästä ja oikeastaan vielä enemmän auringonpaisteesta. Hyvä ajoitus, kun muuten väsyttää ja tuntuu olevan kiirekin koko ajan. Lukuvuoden alku on useimmiten työläs. Juuri tänään tuntuu erityisen työläältä, mutta kyllä se siitä taas tasoittuu.

Tytön klassisen tanssin tunnit pääsivät alkuun, joten nyt on sitten mieluisa harrastus koulun vastapainoksi. Mitähän sitä itselleen keksisi vastapainoksi? Jos vaikka muutaman ylimääräisen tunnin unta valitsisi. Eilen jouduin nukkumaan pienet päiväunet kello viiden kieppeillä, kun energiamittarini alkoi näyttää uhkaavasti punaista. Sitten loppuillasta olinkin reipas ja paistoin jopa pienen taikinan lättyjä iltapalaksi, kun lopulta sain ensin työt sille mallille, että saatoin sulkea kirjat, kansiot ja tietokoneen. Nukkuminen ei ole yhtään huonompi harrastus. Turhempaankin ihmisillä kuluu aikaa.

5 kommenttia:

 1. Pidän nukkumisesta. En ole kuitenkaan niitä jotka haluavat nukkua aamulla pitkään.
  MEnen mieluummina ajoissa nukkumaan. Se on kyllä ihana tunne kun on nukkunut hyvin ja kauan.

  Voi miten lämmintä onkin! Farkut ja samat kengät mullakin kuin mitä talvellakin pidän. Ei hiki mutta lämmin. Ihanaa kun voi kuivata vaatteita ulkona.

  VastaaPoista
 2. Ihania asetelmia! Mites´päivä meni? :)

  VastaaPoista
 3. Tänään sain paljon matskua kasaan. Parempi päivä kuin eilinen. Pakko olla. ;-)

  VastaaPoista
 4. Piilomaja, mulla pyykit sisällä. En tajunnut tuota, että olis kantsinut viedä ulos... Asenne kai siis jo syksyyn kallellaan.

  VastaaPoista
 5. Ihanan kauniita kuvia: Auringonkukka, se valkoinen kurpitsa-asetelma ja kaunis keksipurkki!
  Minäkin arvostan pieniä nokkaunia iltapäivällä tarpeen- ja mahdollisuuksien mukaan. Sitten jaksaa loppuillan paremmin - se on hyvä sijoitus sekä itselle sekä perheelle (levännyt äiti/vaimo suhtautuu usein hieman positiivisemmin asioihin ja tehtäviin kuin väsynyt).
  Rentoa viikonloppua toivotellen ;)

  VastaaPoista