lauantai 1. kesäkuuta 2013

Loppuviikko

Loppuviikko on valmistauduttu valmistujaisjuhliin. Viime vuonna meidän kukka-asetelmista vastannut opettaja muutti muualle, joten tänä vuonna piti keksiä jotakin. Päädyimme suuriin liljoihin, pinkkeihin ruusuihin ja hortensioihin. Hiukan jännitti kokoaminen, mutta tällainen siitä tuli. Nyt vain toivotaan, että muutama auringon säde osuisi kattoikkunoista liljoihin ennen juhlan alkua, jotta muutama aukeaisi. Eilen illalla tarkistin tilanteen ja muutama oli silloin jo puoliksi auki. 

Kiireessä tuli taas todettua, että meillä on kyllä hyvä työtiimi. Jokainen tarttuu mihin tahansa hommaan ja nopeasti saadaan sovellettua ratkaisuja yhteen ja toiseen tilanteeseen. Nyt oli myös suurena siunauksena vielä sekin, että pari viimeistä viikkoa koululla on ollut muutamia nuorisotiimejä auttamassa puutarhatöissä. Loppuviikosta oli vielä suomalainen harjoittelijapariskuntakin auttamassa. Oli hyvä, että pystyttiin hieman delegoimaan, kun meinasi tulla sellainen kiire, ettei tunnit tuntuneet riittävän... Lopulta kaikki tuli kuitenkin ajallaan valmiiksi ja tänään on ihan rento aamu ennen varsinaista juhlaa. 

---

We have been preparing for the graduation ceremonies. Last year the teacher who took care of the flower arrangements moved elsewhere. We missed her throughout the year and now we had to figure out the flower issue by ourselves... We decided to go for lilies, roses and hydrangeas. I was bit nervous for putting it together, but this is the end result. Yesterday evening some of the lilies seemed already to open up, so this afternoon they'll hopefully be at their best. 

This end of the week was again a great proof of the quality of our team work. Everybody is ready to jump into any kind of task in order to find solutions for the variety of sudden situations. We were also blessed by having some youth teams around for the last weeks. They did plenty of gardening work. Besides for the last few days we also had a couple doing their internship here. It seemed that the hours were not enough to manage everything, so we were really thankful to be able to delegate some tasks. Everything got ready in time. It's nice to have a relaxed Saturday morning before the festivities begin.  

3 kommenttia:

 1. Kaunis kimppu - oikein hyvää päättäjäisjuhlaa! Ihania kuvia oli myös edellisissä postauksissa - se valkoinen kalkkiseinä on upea - on se juuri hiljattain maalattu? Hyvä että rakennuksista pidetään huolta - vieläkö sauna toimii?

  VastaaPoista
 2. Kaunis kimppu. Varmasti upea, kun liljat aukenivat. Taitava olet. äiti

  VastaaPoista
 3. Nina: Kiitos! Ei ole maalattu ihan äskettäin, luulen, että se oli se auringon valo. Sauna ei valitettavasti enää toimi. Jotakin meni pieleen sähköliitäntöjen suhteen jo muutama vuosi sitten takaperin.

  Äiti: Kiitos, kyllä ne aukeni sopivasti. Onneksi. ;-)

  VastaaPoista