torstai 3. joulukuuta 2009

Lippunauha

Yhtenä päivänä iski lippunauhainspiraatio. Näin idean eräässä blogissa ja päätin kokeilla. En mielelläni käytä viivotinta tai yleensäkään piirtele viivoja leikkaamista varten. Yleensä tekeleet menevät vain pilalle, jos yritän pyrkiä liian täydelliseen lopputulokseen. Ehkä sitä vain on tarkempi lopputuloksen suhteen, jos tulee mitanneeksi ja olettaa, että kaikki on millilleen!?!

Selvisin ilman viivotinta ja lyijykynää leikkaamalla ensimmäisen reunan toivomallani tavalla vinoon ja käytin ylijäämäpalaa "viivottimena." Onnistui ihan hyvin, eikä paperikaan mennyt hukkaan sen enempää kuin suikaleen alku- ja loppupäästä jäisi muutenkin. Palat ompelin ompelukoneella yhteen. Kiinnitin komeuden keittiön hyllyn reunaan. Se oli juuri oikean mittainen. Pituutta tuli yllättävän paljon, varsinkin kun tarkoituksena oli vain testata idea.

Lippunauhasta olisi tullut jouluinen, jos olisin käyttänyt jouluisempaa pahvia. Ripustin sen silti. En ikinä ennen ollut koristellut keittiön hyllyn reunaa, joten ajatus siitä, että siinä on koriste oli jo sinänsä juhlava.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti