torstai 10. joulukuuta 2009

Joulutyynyt


Ettei tässä ihan tarvitse nolostua, ompelin tänään alkuillan iloksi kaksi jouluista tyynyä! Ikeassa oli muutama kuosi, jotka olivat sopivasti jouluisia olematta kuitenkaan liian yliampuvia. Tätä kangasta hiukan ajattelin, kun liitin muutama viikko sitten yhteen kirjoitukseen Lexington-linkin.

Taas säästyin vetoketjulta (hurraa!!!), kun ompelin solmimisnauhat. Luulen, että vetoketjujen välttelyssä olisin jo aikalailla ammattilainen, jos sellainen ammattinimike olisi keksitty. En tosin tiedä, mitä sellainen ammattilainen voisi tehdä työkseen, kun ainoa meriitti on osata vältellä. Sillä ei ehkä tienaisi edes leipää suuhunsa, leivän päällysistä puhumattakaan.

Ikean puuvillakankaat ovat yllättäneet ennenkin. Laatuhintasuhde on sen verran asiakkaan puolelle vinksalleen, että jos sattuisi oikein Rockefeller-tuulelle, tiheästi ja kuvioon kudotusta kankaasta voisi maksaa hiukan enemmänkin kuin vain 4€/metri. Eipä silti, ei mistään yleensä kannata sen enempää maksaa kuin pyydetään, ellei sitten tarkoitus ole jotenkin erityisen hyvä. Ikean osinkoja hamuavat eivät kuulu siihen ryhmään.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti