keskiviikko 30. joulukuuta 2009

Äidin vaikutusta

Palasimme eilen lomalta. Oli ihana reissu. Loppui vain niin lyhyeen. Viikko hurahtaa aina niin nopeasti. Ehdimme kaikenlaista, vaikka loma tuntuikin rauhalliselta. Kun mitään ei ollut pakko ehtiä, niin sitä saatiinkin yllättäin tehtyä kaikenlaista mukavaa. Kiitos, isä ja äiti!

Nyt ihmettelet varmasti keittiön alakaapista otettua valokuvaa. Se liittyy tähän lomaltapaluuasiaan ihan täysin. Äitini on nimittäin todella siisti ihminen. Kaikki paikat ovat aina järjestyksessä. Aina, kun palataan lomalta, minulle iskee järjestysvimma. Heti. Haluaisin äkkiä kaikki paikat äidin siisteystasolle, koska se on paljon viihtyisämpää. Puhtaassa ja siistissä viihdyn paremmin kuin sotkussa, sen huomaan aina siellä käydessä, mutta en ikinä saa omassa kodissani tasoa ylläpidettyä, vaikkei meillä yleisesti ottaen varsinaista likaa olekaan. Tai no, suurimman osan aikaa ei ole, jos ei ala tutkia liian tarkasti. Joka tapauksessa iloitsen lisäspurtista, jonka aina saan kotiin palattuani.

Tänään haimme Ikeasta ruokakauppamatkalla läpinäkyviä säilytyslaatikoita viemärikaapin tavaroille. Se on ollut niin järkyttävässä sotkussa, että olisi melkein pitänyt ottaa ennen-ja-jälkeen-valokuva. Taitaa kuitenkin olla hyvä, etten ottanut. Kukaan ei olisi huomannut jälkeen-valokuvaa, koska sen ennen-valokuvan voimasta olisi taatusti mennyt ihan tajuttomaksi. Toinen projekti, jonka sain tänään hoidettua oli kenkäkaappi. Nyt sekin on järjestetty ja sieltä on kaikki DVD:t laitettu toiseen kaappiin omaan Ikea-laatikkoonsa. Uusi vuosi alkakoon järjestyksen merkeissä. Kiitos, äiti, tästäkin hyvästä vaikutuksesta, vaikkei järjestyksestä tainnut edes olla puhetta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti