perjantai 30. marraskuuta 2018

Joulukalenterin käynnistelyä

Tämä syksy pääsi yllättämään niin monella tapaa, että blogi jäi totaalisesti taka-alalle. Energia on ollut syksyn ajan kortilla ja siksi en työjuttujen lisäksi ole juuri ylimääräistä pystynyt tekemään. Niinpä sitten vain olen antanut itseni olla rauhassa ja haahuilla ja keräillä voimia sen verran kuin sellaista tarkoituksetonta haahuilua on tarvittu. Joskus ihan hyvä niinkin.

Nyt kuitenkin mietin, että jospas tässä kuitenkin saataisiin jonkinlainen joulukalenteri taas käynnistettyä. En mene tässä kohtaa lupaamaan, että ehtisin ihan 24 luukkua kirjoittaa, mutta nyt näyttäisi, että hauskoja joulujuttuja on kuitenkin aika lista jaettavaksi ja samalla itsellekin muistiin laitettavaksi. Viime vuoden joulukuu tunnelmineen ja ideoineen jäi nimittäin oikein mukavasti talteen tänne blogiin. Lukaisin ne postaukset hetki sitten läpi ja huomasin, että ilman blogia en nyt kyllä olisi muistanut puoliakaan siitä, miten viime joulun alla tapahtui, mitä tuli askarreltua tai leivottua.

Uudet joulujutut löytyvät pikkuhiljaa uudesta osoitteesta: https://kaneliakardemummaa.blogspot.com
Tervetuloa sinne seuraamaan joulukuun 2018 etenemistä! Luukut aukeavat, kuten ideaan kuuluu yksi kerrallaan, joten viime vuosien joulukuu-postauksia voi odotellessa selata tämän blogin sivupalkista.  

14 kommenttia: