lauantai 29. tammikuuta 2011

Uutta teetäEi voisi lauantaiaamu paremmin alkaa. Mies vei tytön balettiin ja lupasi käydä ruokakaupassa sillä aikaa. Hän toi ruokaostosten mukana kimpun valkoisia tulppaaneita. Luki ajatukseni sujuvasti, koska suunnitelmissani oli käydä kukkakaupassa iltapäivällä hakemassa jotakin mukavaa.

Perjantai-iltana tytön suosikkiopiskelija tuli lapsenvahdiksi. Tytöt söivät suklaakakkua, harjoittelivat balettia ja katsoivat Sense and Sensibility -elokuvan sohvalla viihtyisästi seitsemän tyynyn ja kolmen torkkupeiton alla. Me suuntasimme italialaiseen ravintolaan, jossa on huippuhyvä buffet-tarjoilu. Oli kiva istua, syödä ihan rauhassa ja keskustella ilman keskeytyksiä.

Kotimatkalla ajoimme iltamyöhään asti auki olevan herkkukaupan ohi. Löysin sieltä erikoista vihreää teetä. Paketti oli kaunis ja arvelin kuvauksen perusteella maun olevan erityisen hyvää. Nyt olen jo juonut muutaman kupillisen ja tykkään kovasti. Tee on raikasta ja hedelmän maku nousee esille kevyesti. Teepussit on pakattu mustavalkoisiin kuoriin. Mustavalkoinen kuppi sopii tietysti tunnelmaan parhaiten. Estetiikka on puolet nautinnosta.

Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kaikki kuulosti niin kivalta. Kuinkahan kauan meidänkin on miehen kanssa pitänyt mennä kaksin syömään???

    Tuollaista teetä en olekaan nähnyt. Voisi olla hyvä maku. Oikeassa olet estetiikasta ja nautinnosta vaikka joskus paras kahvikupponen vaikkapa onkin muovimukissa jossakin ihan kauheassa paikassa...mutta jotenkin vaan kaikki on kohdallaan kuitenkin.

    VastaaPoista