torstai 20. tammikuuta 2011

Viimeinen


Hyasintit alkavat aueta. Saa nähdä kauanko ne vielä saavat nautiskella sisällä olosta. Yleensä hyasintin tuoksu saa kurkkuni kipeäksi ja nenäni kirveltämään. Harmillista sinänsä, koska tuoksu on itsessään ihana. Ei sentään kuitenkaan niin ihana, että sen vuoksi kannattaisi kärsiä ja ajatella tukehtuvansa. Onneksi on parveke, jonka ikkunan takaa niitä voi ihailla, vaikka ne tuoksuisivatkin liian voimakkalle.
Viimeinen mustavalkoinen idea oli Ikean kangas, josta ompelin tyynynpäällisen. Vielä olisi ollut toinenkin idea, mutta oikeastaan oli ihan hyvä, ettei siihen sopivaa kangasta ollutkaan hyllyssä. Nyt on parasta lopettaa tämä mustavalkoinen ideointi, koska, kuten jo jakkarasta totesin, musta on voimakas väri. Nyt mustaa on sopiva ripaus, mutta ripaus lisää ja sitä on liikaa. Eli jääköön tähän. Joskus on hyvä ymmärtää lopettaa silloin, kun asia vielä innostaa. Joka tapauksessa keltasävyinen klassinen kangas toimii juuri yhtä voimakkaana vastakohtana modernille kankaalle kuin ajattelinkin.
Kulmahammas lähti heilumaan, kun tyttö puraisi suklaata. Kymmenen minuutin päästä se oli irti. Niin ne hampaat vaihtuvat.

2 kommenttia:

  1. Uusimmassa Kotiliedessä esiteltiin koti, joka oli musta-valkoinen ja tosi kaunis. Mustan värin käytössä tarvitseekin olla hyvä sisustussilmä, niinkuin sinullakin tuntuu olevan!
    Teillä hampaat vaihtuu, meillä ylähampaat tekee tuloaan "alanököjen" seuraksi... Pientä tuskaisuutta ilmassa! -Heidi-

    VastaaPoista
  2. Pitääkin katsoa onko kotilieden internetsivuilla kuvia siitä lehdestä. Se on tuossa hampaiden vaihtamisessa hauska, kun ei tee kipeää ollenkaan ja paremminkin innostaa kuin harmittaa. Toivottavasti ylähampaat tulevat vauhdilla läpi, niin ei tarvitse tuskailla liikaa.

    VastaaPoista