tiistai 1. helmikuuta 2011

Alkuviikko listattuna

* Kevään ensimmäiset pajunkissat ovat maljakossa. Oli jo käsittämättömän lämmintä siihen saakka, kunnes tuli taas kylmä. Ei sentään onneksi 'käsittämättömän' kylmä, mutta kuitenkin. Lämpimän jälkeen tuntuu kylmä entistä kylmemmältä.

* Tyttö oli ottanut kaapistaan vanhan tilkkupeittonsa sohvalle. Se on niitä yhden tillkutäkkikesän täkkejä. Tarkoitan sitä kesää, josta joskus kerroinkin, kun ompelin vain suoraa saumaa ja täkkejä tuli kerralla valmiiksi kolme. Vaaleanpunainen on välillä kaapissa, välillä käytössä.

* Vuokraisäntä oli päättänyt nostaa vuokraa ilman varoitusta kerrallalla 40€. Naapuri oli saanut samanlaisen kirjeen ja tuli kiukkuisena koputtamaan. Minä en jaksanut kiukkuuntua. Ymmärtäähän sen, että indeksit nousevat, mutta naapuri on siinä oikeassa, että nyt on hinta-laatusuhde ihan vinksallaan.

* Kävin kotiin tullessa hakemassa Ikeasta muutaman pussin karkkia. Vaahtokarkkisienet on ihmeellisiä, niitä tekee hurjasti mieli, mutta tulee kauhean paha olo, jos syö enemmän kuin kourallisen. Taisi mennä muutama liikaa, kun tuli tuokin kirjoitettua.

* Eilen hain rautakaupasta petsiä/lakkaa/vernissaa, mitä lie, en osannut päättää, kun valinnanvaraa olikin enemmän kuin odotin. Soittelin isälle samasta asiasta pari kertaa. On se vaan hyvä, että aina voi saada ohjeita. En muista, kuinka monta kertaa olen hänelle soittanut juuri nimenomaan rautakaupasta. Ensin isä kehoittaa aina kysymään myyjiltä. Minä vastaan aina, etten usko niiden täällä tietävän sen enempää kuin minäkään. Sitten isä sanoo, mitä kannattaa ostaa, miten se aine käyttäytyy, millä se laimennetaan ja millä sudit lopuksi putsataan. Voisin antaa teillekin puhelinnumeron neuvontapalveluun, mutta linjoille tulisi varmasti heti ruuhkaa, enkä minä halua joutua jonottamaan.

4 kommenttia:

 1. Mä niin edelleen tykkään tästä blogista! Pajunkissojen aikaa täälläkin kuumeisesti odotelleen...

  VastaaPoista
 2. Yhdyn edelliseen! Sun kuvat on pelastanu monta päivää :)

  Syy, miks tulin kommentoimaan, on se kun luin tänään sun kirjoittaman jutun remonttitiimistä Ristin Voitosta. Mahtavaa, että CTS:lle tulee taas uus tiimi!

  Olkaa siunattuja, terkut Saschalle ja Veralle :)

  VastaaPoista
 3. Kiitos kovasti. Heini, lumen keskellä taidat joutua vielä hetken odottamaan. Suvi, samasta asiasta iloitaan. Toivottavasti te molemmat (ja porukan muutkin) tulette sitten taas syksyllä! Oli äskettäin jo alustavia suunnitelmia ilmassa nimittäin, joten aloin jo toivoa. :-)

  VastaaPoista
 4. Samaa asiaa toivotaan ja rukoillaan täälläkin! :)

  VastaaPoista