torstai 24. joulukuuta 2015

Merry Christmas!

Nyt on aika alkaa joulunviettoon! Tytön blogista näkee meidän aattoaamun tunnelmia hiukan enemmän. Sinne pääsee tästä. Lego-juttu on hauska joulukalenteri, jonka hän rakensi meille. Kinkku tuli ulos uunista ja muut ruoat alkavat olla paistamista vaille valmiina. Riisipuuro ja glögi maistuivat aamupalaksi. Hyvä joulu tulossa. Paljon rentoilua ja kiireetöntä yhdessä oloa.

Hyvää joulua!

----

It's time to begin to celebrate! You can see few pictures of this Christmas Eve morning in our daughter's blog. The lego-thing is the advent calendar she made for us this year. We got our ham out of the oven and the other dishes are almost ready, too. It will be wonderful Christmas together as a family.

Merry Christmas!

3 kommenttia:

 1. Meilläkin oli riisipuuroa heti aamupalalla! Ajattelen tässä hieman jo uuden vuoden aaton juttuja - käyko banaanikakku niihin kakku-tikkareihin pohjaksi? Olen niitä ihastellut täällä blogissasi - ja ajatteling kokeilla eka kerran, jospa vaikka onnistuisi ... Minulla on sellaisia puisia ohuita grillaustikkuja - niitä pitäisi varmaan pari laittaa aina yhteen kakkutikkariin, jotta ne kestäisi paikallaan - etsin jos löytäisi paperipillejä jostakin - ne voisi olla tukevimpia?
  Kiitos kaikesta inspiraatiosta, jota jaat!
  Oikein hyvä joulunpyhiä teille,
  Nina

  VastaaPoista
 2. Samoissa tunnelmissa siis oltiin! :) Se kakku mihin me on tehty on ihan peruskuivakakku, joten luulen, että banaanikakkukin käy. Ehkä kantsii vaan leipoa päivää paria ennen, että ei ole ihan pehmeä enää. Periaatteessa grillaustikkujen pitäisi olla ok, kun yleensä niissä cakepops paketeissa tulee vastaavat muovitikut mukana. Joissakin ohjekirjoissa on käsketty ensin kiinnittää tikku suklaalla ja antaa sen kovettua paikalleen kunnolla ja sitten vasta kuorruttaa. Vaatii enemmän kärsivällisyyttä. Olen itse käyttänyt paperpillejä enemmän, kun ne tarkertuu paremmin kiinni sekä taikinaan, että suklaaseen.

  VastaaPoista
 3. Kiitos Johanna! Löysin Tiimari-tyyppisestä kaupasta paperisia pillejä - ja kokeilen myös kiinnittää ne suklaalla ... tosi jännä tehdä niitä eka kerran :)

  VastaaPoista