tiistai 8. joulukuuta 2015

Banana bread & co.


Banaanikakku. Se on sellainen hyvänmielen talviherkku. Sopii myös joulun aikaan hyvin, kun mausteet on mukana ja makeuttakin sopivasti. :) Ohjetta ei liene tarvita laittaa. Pahvivuokia kun käyttää välillä, niin voi ensin syödä toisen kakun itse, heh, ja sitten helposti ilahduttaa muitakin viemällä toisen kakun tuliaisiksi tai vaikka työpaikalle herkkupöytään. Meidänkin työpaikalla on joulukuussa vähintään kerran viikossa jotakin ohjelmaa, mihin saa kantaa herkkuja mukanaan... Hauska aina maistella muidenkin leipomuksia. :) 

Tänään työpaikalla on tiedossa joulukonsertti, joten sinne on suunta illan tullen. Konsertti on aina loppuvuoden kohokohta. Viime vuosien aikana yleisömäärät on kasvaneet reippaasti. Se on kiva juttu! 

----

Banana bread. That's a winter delicacy with all the spices and sweet flavour. :) I suppose that no recipe is necessary for such a simple and common cake pattern. Using paper forms makes it easy to eat one cake, hah, and make somebody else happy with the other one. We have plenty of such opportunities to share sweet baked goods at my work in December. Besides the joy of sharing, it's always fun to get to taste what others have made. :)

Tonight we'll have a yearly Christmas concert. It's one of the high points of the fall semester. Last couple of years we have had quite an increase in the amount of audience attending to the concerts. That makes us really happy!       

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti