torstai 19. tammikuuta 2012

KuumailmapallojaSain joululahjaksi unelmakoneen. Olin toivonut sellaista jo pitkään. Nyt olen testaillut sitä muutamaan kertaan. Eilisiltainen projekti oli vanhan tuolin istuintyyny. Valkoinen pellava oli sen verran läpikuultavaa, että jouduin pehmusteen jälkeen niittaamaan vielä alle lakanakangasta ja sitten vasta ilmapallokankaan. Tämä oli muuten se hutiostos. Siitä piti tulla ruokapöydän tuoleihin päälliset, mutta kotiin tullessa huomasin, että kuvio ei pääse ollenkaan oikeuksiinsa niin pienenä palana, mitä kangasta niissä tuoleissa näkyisi kerralla. Niihin onkin jo toiset ideat muhimassa ja kuumailmapallokankaallekin on käyttöä tämän tuolin lisäksi muuallakin. Tuoli päätyi nyt ainakin aluksi makuuhuoneeseen. Siellä ei ole paljon tilaa, mutta on kiva, että tyynyjä ei tarvitse kasata iltaisin enää lattialle.

Ai niin, piti vielä sanoa, että meillä on porakone samanlaisessa kätevässä, vihreässä salkussa. Sopiivat siis askartelemisen väliajoilla säilytettäväksi vierekkäkin kellarin kaapissa. Ei vaiskaan, ei kai niiden tarvitsisi yhteen sopia, ei varsinkaan kellarin kaapissa, mutta sellainen on silti mukava idea, että ei työkalutkaan ole jokainen ihan erilaisessa paketissa. Naistenkohan vuoksi Bosch on ne salkut keksinyt? :-)

2 kommenttia:

  1. Ihana! Kiva, kun sopivat yhteen!:-D
    Mäkin tykkään, kun saa romut siististi vierekkäin, eli meistäkin löytyy se järjestelmällisyys. Eri asia, olisiko papereiden järjestäminen olennaisempaa kuin työkalujen.

    VastaaPoista
  2. Joskus paperitkin menee helpommin parempaan järjestykseen, kun ensin raivaa konkreettisemmat jutut, joten se on (melkein) aina hyvä selitys on järjestellä työkaluja, tai jotakin muuta. Meillä ei tosin ole niin montaa työkalua siunaantunut, että järjestelyssä kovin pitkään kuluisi. Kunhan vain nostaa vihreät salkut työkalupakin ja ruuvirasian viereeen. ;-D

    VastaaPoista