keskiviikko 21. lokakuuta 2009

Illan inspiraatio

Lehtikuva (Wohnen & Garten, Oktober 2009), jota olen katsellut jo ties kuinka monta kertaa. Valkosipulirengas on aika hieno idea. Ihan yksinkertaiselta kuulosti ohjeetkin. Valkosipuleihin työnnetään pätkä vahvaa rautalankaa, niin että osa rautalangasta jää pohjasta näkymään. Se työnnetään kuivakukka-asetelmassa käytettävään kranssirenkaaseen. Ohjeessa käskettiin täyttää välit clematis-kasvin kuivilla kukinnoilla. Luulen, että ohut heinä ajaisi saman asian.

Se oli illan inspiraatio. Energia meinaa olla vähissä, joten parasta siirtyä tänä iltana ajoissa vaakatasoon. Tarvitsin kuitenkin pienen luovan hetken. Nyt se oli askartelu pelkästään ajatuksissa. Viikonloppuna saan askarrella ihan oikeasti lasten kanssa sydämeni kyllyydestä, joskin hiukan vähemmän hienostuneita ideoita.

---
PS. Työjutuista vielä sen verran, että sain tänä syksynä uuden tehtävän ohjata/tukea oppilasryhmää, jotka valmistelee lapsille esitettävää musikaalia kouluihin, seurakuntiin, sairaaloihin, jne. Olin tänä iltana mukana ensimmäisessä palaverissa. Huolena oli vapaaehtoisten vähyys, joten tunnelma oli hetkellisesti matalahko. Kesken palaverin sisään käveli eräs uusista oppilaista. Kuultuaan, mistä palaverissa oli kyse, hän lupautui saman tien projektiin mukaan. Olisitpa nähnyt innostuksen, mikä siitä seurasi! Nyt on suunnitelma uuteen mainostuskierrokseen ja koulutusviikonloppuun. Monta kutsuakin ryhmälle on jo odottamassa, mutta ennen kuin niihin voidaan tarttua, on saatava projekti rullaamaan. Muistathan ryhmää rukouksin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti