lauantai 22. helmikuuta 2014

Tulppaaneja, lisää tulppaaneja - Tulips, more tulips


Ruokakaupoissa on tulppanit niin halpoja, että nyt niitä tulee ostettua viikottain. Eilenkin kaksi kimppua viidellä eurolla. Ja ne kestää reilun viikon hyvänä, joten rahalleen saa todellakin vastinetta. Eilisiltana oli opiskelijoita istumassa iltaa. Neljä maanosaa edustettuna. Hauskat jutut ja rattoisat tunnelmat viikonlopun aloitukseksi.
 
----

Tulips are right now so cheap in the supermarkets, that I keep buying them every week. Yesterday I got twenty for 5€. Not to forget that they keep well for at least a week, so you do get a good return for the money. Yesterday evening we had some students visiting us. Four continents represented. Funny talks and relaxing atmosphere to start a weekend.

2 kommenttia:

  1. Täälläkin on toinen toistaan kauniinpia tulppaaneja - ja ne vaan kaunistuvat kuihtuessaankin! Nautinnollista tulpaani-kevättä!

    VastaaPoista
  2. Tulppaanikausi on kyllä ihan parasta! Mulla kuihtui yksi kimppu myös hienosti, kun olin unohtanut lisätä vettä. Värit muuttuivat ja lehtien muotokin... Ei tullut otettua kuvaa, mutta ne oli ihan kuin joitakin eri kukkia, vaikka kauniita edelleen. Ihanaa kevättä sulle myös!

    VastaaPoista