perjantai 10. joulukuuta 2010

MustavalkoistaSuomalaiset toivat tullessaan Marimekkoa ja pikkunäkkäreitäkin muiden herkkujen lisäksi. Kerroinkin jo, että olen juonut jo x-monta kupillista teetä kauniista, uudesta kupistani. Ripaus mustaa täydentää punavalkoisen idean juuri sopivasti. Kierteet jatkuvat, niistä ensi viikolla lisää. ;-) Luvassa on muutama ompelus, joita en ole vielä ehtinyt valokuvata. Talvella tuntuu, että kotona pitäisi olla kamera kädessä juuri oikeanlaisen valon aikaan, jos aikoo sisätiloista saada kunnollisia valokuvia. Blogi ei oikein käy selitykseksi, jos jättäisi työt kesken, kun aurinko pilkistää sopivalla tavalla. Eli ehkä ehdin valokuvata viikonlopun aikana.

Muutama oppilaista joutuu lähtemään jo ennen lukukauden loppua. Tarjosin luokalle viimeisen koulupäivän sijasta suklaacroissantit jo tänään, jotta lähtijätkin pääsisivät osalliseksi herkuista. Lumiukkolautasliinojen kera. Ulkona tosin sataa vettä. Lumet lähtivät, mutta lisää on ilmeisesti tulossa jossakin vaiheessa.

Luvassa on rauhallinen viikonloppu. Ajattelin, että yritän sovittaa kaksi tuntia työjuttuja johonkin väliin stressaamatta muita. En tiedä onnistuuko se. Tämä lukukausi on ollut sellainen, että eilen tyttö sanoi ennen nukahtamistaan, että olisi kivempaa, jos ehtisin joskus tehdä hänen kanssaan jotakin. Olen tietysti ehtinytkin (minun mielestäni), mutta ilmeisesti liian vähän, koska tuollaiseen toive kuitenkin tuli esille. Tietokone olkoon siis viikonlopun ajan minun osaltani kiinni ja luennot odottakoon, jos ei luontevaa hetkeä satu kohdalle.

Hyvää kolmatta adventtiviikonloppua! En muista joulukuuta, milloin aika olisi lentänyt näin nopeasti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti