sunnuntai 16. elokuuta 2009

Home sweet home

Taas kotona. Ihmeellistä on se, että loma tuntuu aina jäävän kesken. Sitä ajattelee aina, että jos vielä olisi yksi viikko... Luulen, että loppuisi kesken sittenkin. Kiitos, Iskä ja Äiti, oli kiva olla kotona siellä kaukana! Piditte taas hyvää huolta meistä.

Nyt sitten arki rullaamaan. Ensimmäinen pesukoneellinen taitaa kohta päästä linkousosioon. Jääkaapin pyyhkäisin, jotta voidaan aloittaa senkin täyttö "puhtaalta pöydältä." Mies oli onneksi lähtiessään siivonnut ja pyykännyt, joten kaikki oli siistiä ja mukavaa, kun päästiin kotiin. Hamsteri oli hengissä ja iloitsi herkkutuliaisista. Aurinko paistaa täysillä ja koko asunto on ihan helteinen... Tuli tässä jo kuningasideakin, säilytystilan puutteessa saamme nyt kaikki talvitakit siihen ylisuureen mustaan matkalaukkuun kellariin. Jee, onpahan vaatekaapissa hiukan lisätilaa uusille lomaostoksille!

Yes, back at home. The holiday always ends too soon. Every time I think that if I had one more week... I suppose it would still feel the same - too short and too soon. Thanks, Mom and Dad, it was great to be at home! You took again good care of us.

Then to the daily business. The first load of laundry is getting into the spinning cycle... S had cleaned the whole apartment before leaving so I was thrilled to retun to a CLEAN home. The hamster seemed happy for his goodies.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti