tiistai 11. elokuuta 2009

Nähtävyyksiä / Sights
Tänään harrastimme kotiseutumatkailua jalkapatikassa. Museo oli tytön mielestä retken parasta antia. Seudun kaunein kirkko oli myös upea. Pääoven yläpuolella oleva teksti oli osuva tervetulokirjoitus: "Pyhitä heidät totuudessas' - sinun sanas on totuus'!" Opas kertoi, että sinne mahtuisi 1200 kuulijaa kerralla, mutta sunnuntaisin väkeä tulee jumalanpalveluksiin vain noin 40! Sanan totuutta kuulemaan mahtuisi siis ensi sunnuntainakin vielä 1160 henkilöä.

PS. Hiukan alempana on Oodi Pikkusiskolle. Kirjoitin sen muutama päivä sitten, mutta nyt kun yritin saada sen tänne, niin se loksahtikin kirjoituspäivämäärän mukaan aiemmalle ajankohdalle. Eli rullaa sienitarinan alapuolelle.

Today we walked around in the neighborhood. The little lady claimed that the local museum was the most interesting gain of the adventure. The most beautiful Lutheran church in the area was just amazing. The text above the main entrance was a great welcome: "Sanctify them in your truth - Your word is the truth." The tour guide told us that the church could accommodate 1200 persons for a service. However, she estimated that usually only 40 persons participate on Sunday morning mass. Thus, 1160 more persons would be able to get in to hear the truth from the Word next Sunday.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti