maanantai 9. kesäkuuta 2014

Pitkän viikonlopun viimeinen - The last day of the long weekendPitkän viikonlopun viimeinen päivä on mennyt rentoillessa kotona. Aamulla parvekkeella aamupalaa syödessä mietittiin mitä tehtäisiin. Nyt on kello kuusi ja edelleen mietitään samaa... kaikilta on hiukan veto pois, joten jos tästä kävelylenkille selvitään, niin sitten on äksöniä olut ihan riittämiin. Rentoilun merkeissä on kuitenkin pelattu muutama kierros lautapelejä yhdessä. Kun ei näyttänyt siltä, että kenenkään ehdotukset tekemisten suhteen menisivät tässä komiteassa läpi, niin pesin sitten olohuoneen verhot ja ripustin ne hiukan eri tavalla kuin aikaisemmin. Nyt on niin kuuma sää, että ripustin ne suoraan pesukoneesta takaisin tankoon... Pääsin silittämisestä ja nyt ne taitavat olla jo kuivuneetkin. Löin myös muutaman naulan seinään ja ripustin ne sinivalkoiset lautaset ja yhden vanhan peilin... Jossakin välissä otin pienet päikkärit ja vähä vähältä olen useammassa erässä lukenut useamman luvun yhtä opiskeluihin liittyvää juttua. Vanhaa sekin. Odotan oikein päivää, kun pääsen lukemaan uusia kirjoja, mutta jotkut noista vanhoista on sellaisia klassikoita, joista on vaan parasta olla hyvin perillä. Sain huomista varten nyt hiukan etumatkaa.

Rento päivä, mutta on näköjään aika vaikeaa olla tekemättä yhtään mitään. Kun ei ole painetta tehdä mitään, niin sitten se mitä tulee tehtyä noin vain sujuu vähän niinkuin itsestään. :-) 

----

The last day of the long weekend has been quite relaxing. We ate breakfast at the terrace and talked about what we should do today, but nobody came up with an idea that others would agree with... Thus, we have ended up doing everything and nothing. We have been playing few rounds of board games together. Meanwhile I washed the curtains in the living room and hanged them up again directly from the washing machine. I avoided ironing and it's so warm today that they are now dry again... I decided to hang the blue and white plates and one antique mirror... In between these little chores I took a short nap and read several chapters of one study book... which is rather antique, too. I am totally looking forward to the days when I can read newer stuff, but some of these classics just must be covered thoroughly. 

It has been a relaxing day, but it seems that I am not good at doing nothing. But not having any plans or pressure of having to do something, always seems to energize me to get something done.  :-)         

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti