torstai 19. kesäkuuta 2014

Kesäherkku ilman juhannusta - A summer treat without the Mid-Summer

Kesäisin kaikenlaiset melonit on ihanaa herkkua jääkaappiklmänä varsinkin. Täällä juhannusta ei tunneta, joten se juhla jää juhlimatta, mutta ei se haittaa. En minä sitä ole ikinä täällä varsinaisesti edes kaivannut. Se liittyy varmaankin mun mielessä vain niin kiinteästi yöttömään yöhön, ettei siihen olisi oikeanlaista tunnelmaakaan. 

Nyt on muuten sen verran opiskelujuttuja kesken, että on melkeinpä vain helpotus, että loppuviikko on ihan tavallinen. Siinä ehdin vielä käydä viimeisellä (toivottavasti!) kirjastokeikalla tätä osiota varten ja tarkistaa vielä ne lähteet, joiden huomasin puuttuvan. Onneksi on lista koottuna valmiiksi, joten ei tarvitse kuin kävellä hyllyltä toiselle ja välillä kopiokoneelle. Siinä yliopiston kirjastossa on se huono puoli, ettei sieltä saa mitään lainaan. Toisaalta se on hyvä puoli, koska silloin tietää, että kaikki teokset ovat aina löydettävissä. Kopiokortteja vaan kuluu aika vauhdilla, kun materiaalia on aina kopioitava, koska yhden käynnin aikana ei ehdi lukea kovin suurta kirjapinoa kerralla, vaikka nopeasti lukisikin.  

Mukavaa juhannusta, vaikkei tässä postauksessa nyt oikein tunnelmaa olekaan! :-)

----

I love to eat melons of different kinds during summer season. Especially when they are cooled in the fridge. It's a mid-summer weekend in Finland, but there is not much to celebrate here in Belgium, because the Mid-Summer is something that has to do with the sun not setting at all... I don't mind though, because I never missed it much, because there is no magic here to the sunlight in the summer nights. The nights are shorter for sure, but the light does not seem much different than other times of the year. Besides, right now I have so much to do with the studies, that it's rather a relief to have just another usual weekend. 

Anyway, happy Mid-Summer to all of you who celebrate it! :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti