perjantai 6. kesäkuuta 2014

Hääpäivä - Our Wedding Anniversary

Tänään pidettiin miehen kanssa vapaapäivä ja ajettiin Antwerpeniin. Se on sellainen vakio-osoite hääpäivänä, jos aikaa ei satu olemaan koulupäivän pituutta enempää. Aloitimme aamupalalla vakkaripaikassa Zuiderterras -nimisessä kahvilassa. Vaikka sana vakkari on kyllä hiukan liioiteltu, kun hyvä, jos kerran vuodessa siellä ehditään käydä, mutta joka tapauksessa se on meidän lempikahvila Antwerpenissä joen rannassa. Tänään oli niin lämmin, että pöydissä oli terassilla aika paljon väkeä. Aamiaislautanen oli hieman muuttunut viime kerrasta. Leivät olivat ennallaan, mutta muuten olivat keksineet uuden yhdistelmän. Hyvälle maistui, vaikka aikaisempi versio olikin enemmän meidän mieleen. Paikka on joka tapauksessa ainutlaatuinen sijainnin ja näköalan vuoksi. Loppupäivä kuljeskeltiin ja kierreltiin ilman minkäänlaista suunnitelmaa. Kunhan vain käveltiin sinne tänne, nautiskeltiin auringonpaisteesta ja toisistamme. Aina vaan ollaan parasta seuraa toisillemme. ;-) 

----

Today we took a free day and drove to Antwerp. It's our favorite address on a wedding anniversary, if we only have time to get away somewhere during school hours. We went first to eat breakfast at the cafe called Zuiderterras at the riverside. The weather was so warm that there were quite many people on the terrace enjoying the sunshine and breakfast. The contents of the breakfast plate had changed, but otherwise everything was like always before. We did like the previous combination more, but all the same, this cafe is always worth of visit because of its location. The rest of the day we simply strolled through the town without a plan. We just walked here and there enjoying the sunshine and each other.   

2 kommenttia:

  1. Onnea ihanat!

    Nyt vasta tajusin, missä tuo sun aiemminkin mainostama kahvila on. Meillä oli parilla edellisellä reissulla auto parkissa siinä vieressä ja on muutenkin kuljettu tuosta ohi moneen kertaan, eikä silti oo ymmärretty käydä siellä. Että mitä tyhmyyttä... On ehkä pakko lähteä uudelle reissulle, että voi korjata tilanteen :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos. Niin mä oon tästä varmaan jo montakin kertaa maininnut. Sä siis oikeasti tykkäisit myös sisustustyylistä. Ja tosiaan siinä on parkkipaikkoja pitkälle molempiin suuntiin. Uusi reissu ilman muuta.

    VastaaPoista