keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Jäätelöä ja vaahterasiirappia - Ice cream with maple syrup


Tänä keväänä löysin hyvää soijavaniljajäätelöä! Se maistuu ihan oikealle jäätelölle ja vaniljaakin siinä on ihan riittävästi. Aiemmin ostamassani oli niin paha sivumaku, että jäätelöt jäivät pitkäksi aikaa syömättä. Viime aikoina on ollut sen verran migreeniä, että suklaakastike sai jäädä purkkiin, mutta vaahterasiirappi maistui ihanalta jäätelön kanssa. Tyttö haki jälkiruoat sisältä parvekkeelle, joten sain sitten jäätelöni oikein lipulla ja strösselillä. Mikäs oli istuessa, kun jälkkärikin tuli suoraan pöytään! Päivän kaloriannos turvattu, heheh.

Nautin kyllä kovasti tuosta parvekkeesta ja ulkoilmassa syömisestä. Säät ovat vaan olleet hieman epävakaiset. Kuuma kyllä on, mutta sadekuuroja tulee joka välissä. Tähän asti on muistettu aina raivata istuintyynyt sisälle ennen sadetta, mutta ennen pitkää veikkaan, että ne unohtuvat jossakin kohtaa... Sitten täytyy vain toivoa, että se minkä kesä kastelee, sen se myös kuivaa. Vai miten se meni?  

----

This Spring I found very delicious soya vanilla ice cream! To my surprise in comparison to the previous trial, this one tastes actually almost identical with a real one. Lately I have had enough migraines, so instead of chocolate sauce I opted for maple syrup. It combines really well with vanilla. I made sure that I had the calories of the day secured, hah! My daughter served the desert tonight, so my portion came with a little flag and colorful topping. 

I like our terrace and eating outside. The weather has been very warm lately, but we have had some unpredictable showers once in a while. So far we always remembered to bring the cushions inside before the rain, but I could almost predict that it won't take long that we'll once forget them and they'll be totally soaked...  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti