tiistai 15. maaliskuuta 2011

Purentakiskotarina päättyy

Hammaslääkäri teki minulle purentakiskon. Lopultakin. Suomalainen hammaslääkäri ehdotti sitä jo kesällä, mutta syksy kului nopeasti, kun minut passitettiin ensin kaiken maailman tutkimuksiin. Sen "kaiken maailman" huippuna oli sähköshokkitesti, mistä ylähuuli oli arkana monta päivää jälkeenpäin. Nyt sitten oma, ihan tavallinen, paikallinen hammaslääkärini teki kiskon ihan muutamassa viikossa. Ajattelin, että suljettu rasia on paras valokuvattava. Säästän teidät sen tarkemmilta yksityiskohdilta... ;-D

Vastoin antipatioitani liian tuttuja kukkakauppiaita ja vastaavia kohtaan, lääkäreistä tykkään yleensä enemmän tuttuina kuin vieraina. Pidän muutenkin kovasti ihmisistä, jotka puhelevat normaalista elämästä ja kokemuksistaan sitä sun tätä ilman tärkeilyä tai kyräilyä. Kuulostaa ehkä siltä kuuluisalta small talk:ilta, mutta se voi olla oikein viihtyisää, jos kaikki osallistujat ovat niissä pikkujutuissaankin mutkattomasti omia itsejään.

Tänään olisin voinut maksaa hyvänmielenlisää, niin kiva hammaslääkärikeikka oli. Ja nyt jos vielä hammas- ja päänsäryt vähenevät purentakiskon ansioista, niin sitten se aurinko vasta paistaakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti