keskiviikko 16. maaliskuuta 2011

Että niinkin voi käydä

Nyt on elämä kääntynyt sellaiseksi, ettei kannata paljon valokuvia liittää näihin postauksiin.

Vessan viemäri meni tukkoon tänään ja illalla oli sitten yläkerran naapurinkin sotkut meillä pitkin lattioita monen metrin matkalta eteisessä ja keittiössä saakka, kun iltatilaisuudesta tultiin kotiin. Tässä kannattaisi varmasti aloittaa jokin 'kuukauden kauhut' blogipostaussarja. Tammikuussa oli täitä, jotka eivät meinanneet kuolla ei sitten millään, helmikuussa lämmitysöljyt pitkin ikkunoita ja seiniä, nyt sitten, hmm, tämän maaliskuisen jätän mieluummin tarkentamatta. Aste asteelta pahenee nämä kuukausittaiset takapakit. Mies tuumasi pestessään lattioita, jotakin siihen malliin, että tämä on kai sitten inhimillisen elämän matalinta liitoa...

Sen verran kamala puolitoista tuntinen on nyt takana, että ei pysty edes vakavalla naamalla ajattelemaan. Huomenna tulee putkimies - toivottavasti heti jo aamusta. Putkimiehen tuloon saakka toivon nöyrästi, että yläkerran naapuri muistaisi, ettei saa vetää vessaansa.

6 kommenttia:

 1. Samoin, otan osaa! Inhottavaa... T. Sarita

  VastaaPoista
 2. Olisiko sittenkin se uusi vaihtoehto jotakin?
  äiti

  VastaaPoista
 3. No, ettei sitten kuitenkaan liian helpolla päästäisi, tyttö aloitti heti aamulla seitsemän jälkeen vatsataudin. Eikä putkimieskään ole vielä tullut.

  Kiitos osanotoista. Adjektiivit ei meinanneet riittää kuvaamaan tilannetta. Äiti, mikä tahansa vaihtoehto kävisi juuri nyt. ;-)

  VastaaPoista
 4. ^meille mahtuu.Voin hakea kentältä.:-D Veralle pikaista paranemista. <3

  VastaaPoista
 5. voi apua! Jaksamista teille! -Heidi-

  VastaaPoista