sunnuntai 22. elokuuta 2010

Rannalla

Viikonlopuksi oli luvassa auringonpaistetta, joten lähdimme rannalle. Moni muu ajatteli samaa, koska ruuhkaa oli mahdottomasti molempiin suuntiin. Välillä aurinko paistoikin, mutta muuten oli puolipilvistä ja tuulista. Virallisella uimarannalla oli vilskettä, mutta löysimme rauhallisemman paikan kauempaa dyynien takaa. Vesipeto ui monta kertaa, lennätti leijaa, keräsi aarteita ja kaivoi kanavia... mies ui muutaman kerran, minä uitin vain jalkoja ja nautin lukemisesta viltin päällä istuen. Olisi kai pitänyt uida ihan periaatteenkin vuoksi, rannalla kun oltiin, mutta viileä tuuli teki sen, että villatakista ei tehnyt mieli luopua ollenkaan, saati sitten laittaa uikkareita päälle... Ihana reissu joka tapauksessa.

2 kommenttia:

  1. Meillä meni perjantai vähä poskelleen ranta-asioissa. miehellä oli vapaapäivä kun meillä oli se sirkus Ostendessa. Ajateltiin että mennään jo aamusta niin ehditään rannalle hyvin ennen ohjelmaa. Mutta ruuhkat pilasivat kaiken!
    Juuri ja juuri ehdittiin sirkukseen....

    VastaaPoista
  2. Meillä meni kans kaksinkertainen aika ajamisessa... kerran muuten koitettiin junalla, mutta sitten jouduttiin seisomaan melkein koko matka, juna kun oli tupaten täynnä. Onneksi ehditte sirkukseen kuitenkin!

    VastaaPoista