perjantai 20. elokuuta 2010

Naulakko


Meidän vielä lomaillessa mies maalasi kotona eteisen seinät. Väri oli ihan perusvalkoinen. Eteisen lattia nimittäin on vanhaa omituisen muotoista vaalean vihertävän ruskean väristä laattaa, joten siihen ei tee mieli lisätä muita värejä. Maalaus sai aikaan muutaman mukavan pienen muutoksen.

Löysin muutama kuukausi sitten kirpputorilta vanhan naulakkohyllyn, josta lisää toisella kertaa, koska ensimmäiset kuvat siitä eivät onnistuneet. Sen tilalta eteisestä kuitenkin jäi ylimääräiseksi näiden kuvien naulakko, joka sai nyt paikkansa tytön huoneesta oven vierestä. Jatkuva vaatteiden vaihto lienee tyypillinen naisväen piirre jo alusta pitäen. Hiukan ongelmalliseksi on muodostunut se, että puolipitoiset vaatteet tuntuvat leviävän sängynpäädystä pitkin lattiaa. Toivon naulakon tuovan asiaan muutoksen. Koska se jää mukavasti avoimen oven taakse piiloon, voisin ehkä jo vilkuttaa sekalaisille vaatemytyille "auf wiedersehen!"

2 kommenttia:

  1. Puolipitoiset vaatteet, juuri niin....
    Kun olen yhden päivän pitänyt jotakin eikä se todellakaan ole vielä likainen mutta kuitenkin sen verran etten osaa enää kaappiin panna...niin panen yhdelle tietylle tuolille yleensä. Huoh.

    VastaaPoista
  2. Arvaa vaan onko minun oma puolipitoisvakkaripaikka joskus täynnä! ;-)

    VastaaPoista