lauantai 29. maaliskuuta 2014

Pizza with spelt and oregano

Perjantai-illan pitsa oli niin onnistunut, että pitää hiukan hehkuttaa. Tein taikinan puoliksi spelttijauhosta, enkä kohottanut sitä juurikaan. Speltti antoi hyvää makua pelkän vehnäjauhon sijaan. Taikina siis suoraan pellille. Ketsuppia päälle, pippuria, suolaa ja tytön kasvattelemaa tuoretta oreganoa. Siinä oli muuten aika suuri makuero kuivattuun verrattuna, joten ehdottomasti kokeilemisen arvoista sekin. Sitten vain mozzarellaraastetta ja Serrano-kinkun siivuja. Mmmm, tuli kyllä hyvää!

----

The pizza on Friday night turned out great! For flour I used half spelt, half wheat flour. I was surprised how much spelt improved the taste of it! I did not let the dough rise, but spread it immediately on the tray. Then just ketchup, pepper and salt. And fresh oregano which my daughter has been growing on the window sill of her room lately. That tasted very different than the dried one from the shop, too! Definitely worth of trying, too. Then grated mozzarella and slices of Serrano ham. Mmmm, it was good!   

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti