sunnuntai 16. maaliskuuta 2014

Ballerinakumpparit - Ballerina boots

Ostin joskus alennusmyynnistä kumiset ballerinat. Muistelen, että näytin ne silloin täällä blogissakin. Ette varmaan uskoneet, että ne on edelleenkin käytössä... En uskonut itsekään, mutta ne ovat ihan parhaat tossut roskien vientiin, ikkunanpesuhommiin, jne... ei haittaa pienet roiskeet. Taisi ne kerran mökillä hulpatakin veneestä noustessa. Ei paljon tullut harmia siitäkään, kunhan vain kaadoin vedet pois. Huippukengät siis, niin karmealta kuin ajatus muoviballerinoista samettinauhoilla kuulostaakin.

Tuli muuten kirkkaat ikkunat perjantai-illan pesukierroksesta. Nyt aurinko melkein häikäisee... hehhe. Edellisestä pesusta ehti kulua (hiukan liian) pitkä aika. Täällä on ilmassa niin paljon pölyä, että jos oikeasti haluaa katsella ulos puhtaista ikkunoista, niin ne on pestävä suunnilleen joka toinen viikko. Jotkut pesevät, enkä nyt liiottele yhtään, mutta itse en kuulu siihen joukkoon. (Vielä kun saisi tsempattua itsensä yläkerran kattoikkunoiden pesuun...) Siinä haasteessa, johon vastailin loppuviikosta, kysyttiin, missä asiassa olen tunnollisin. Nyt tuli selväksi, että minkäänlainen tunnollisuus ei päde ikkunoihin, eikä muuten myöskään vaatekaappeihin, jos nyt senkin tässä tunnustaisi samalla vaivalla. On se hyvä, että on joitakin asioita, minkä kanssa ei tule mieleenkään yrittää liikoja. Se tuo elämään sopivasti tasapainoa, kun avaa vaikka keittiön yläkaapin ja sieltä romahtaa päälle kasa tupperpurkkien kansia... (No, siinä kohtaa kyllä aina ajattelee jotakin ihan muuta kuin, että onpas mahtava tasapaino.)

----

Some years ago I found rubber ballerinas in sale. If I remember correctly, I told about them in the blog, too. You did not expect that I'd still wear them... Nor did I, but they are the best shoes for taking the trash out and cleaning windows, etc. Never mind for a few spills. Once at the cottage I accidently stepped out of the boat into the water and they got completely soaked. No problem though, that was a quick fix, I just poured the water out. Wonderful shoes indeed. 

By the way, the windows downstairs are fine and shiny now. Almost too shiny to enjoy (lol)! It's embarrassing to even count how many months it took me to finally clean them properly. There is so much dust in the air here around the city, that to keep the windows properly clean means that you'd need to wash them perhaps twice a month. Some people do, I am not exaggerating. For a reason or another, I don't myself feel any urge to do so. (Now I need to cheer myself up to get the upstairs skylights cleaned, too...)  

2 kommenttia:

  1. Mulla on myös ikkunoiden kanssa hyvinkin heikko tasapaino :-) Jotkut tykkää pestä, minä en. Suomessa olisi kyllä kesällä pesu-urakkaa edessä, mutta saatan yrittää luistaa siitä(kin) itse..

    VastaaPoista
  2. Jos johonkin hommaan palkkaisi apulaisen, niin mulla se olisi kyllä nimenomaan nuo ikkunat. Lopulta, kun saa itsensä koottua, niin nopeastihan ne sitten menee. Varsinkin, kun täällä on vain kaksinkertaiset lasit, eli yhdet pokat vain, joten periaatteessa pestävää pinta-alaa on puolet vähemmän kuin pohjoisessa... Mutta pesutiheys on siis tietysti huomattavasti tiiviimpi. Siis niillä, jotka pesevät... hmm, ei minulla. ;-)

    VastaaPoista