keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Toinen kierros - The second round


Yritän saada muratin varret kasvattamaan juuria, joten kierrätys jatkuu. Parvekkeen hortensiassa riittää kukkia, joten olen napsinut siitä silloin tällöin jonkin "ylimääräisen" maljakkoon. Ruusut olivat mielestäni paremmat, mutta käy se näinkin. Kiva, että on kukkia sisällä ja vielä ihan "itse kasvatettuja." ;-) Saksassa asuessamme muistan joidenkin naisten sanoneen, että kesällä ulkona on niin kauniita kukkia, että on ihan turha ostaa leikkokukkia sisälle. Olin samaa mieltä alkuosasta, mutta en loppuosasta. Sisällä on aina kiva olla jotakin kaunista myös, vaikka sitten vain parvekekukasta tai pensaasta taitettu oksa, tai joku Lidl:n kukkakimppu... Tämä vakaumus ei varmaan päässyt ketään yllättämään. ;-)

Huomasin muuten äskettäin, että lukijamäärä on ollut kasvusuunnassa. Viikottain tätä blogia klikkaillaan reilusti yli 1000 kertaa. Kiva, että käytte täällä! Joitakin uusia maitakin näkyy tulleen listalle. Tervetuloa, uudet lukijat! 

---

I am trying to make the ivy branches grow some roots so that I could plant them into a pot. The motto is "keep on recycling." The hydrangea grows so well that I can occasionally show it some scissor. I liked the earlier version with roses more, but this is not bad either. I love having flowers at home. It didn't surprise you, did it? ;-)

I realized recently that the amount of readers has gone up. Every week this blog is opened more than 1000 times. Oh my! It's nice that you visit here! There are even some new countries listed lately. Welcome, new readers!  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti