lauantai 8. kesäkuuta 2013

Antwerp


Pidimme perjantaina vapaapäivän 16-vuotishääpäivän kunniaksi. Ajelimme aamuruuhkan jälkeen Antwerpeniin. Kesäpäivänä Antwerpen on rento matkakohde. Nyt ei aika riittänyt muuhun kuin vanhaan keskustaan, mutta joen alitse pääsee pyörällä/kävellen myös toiselle puolelle. Siellä on purjeveneseuran satama ja hiekkarantakin. Hyviä kahviloita ja ravintoloita on paljon ja heti auringon paistaessa Antwerpeniläiset istahtavat kahvilapöytään nautiskelemaan... Antwerpenissä on myös hyvä museotarjonta, mutta siitä toisella kertaa...   

---

We made yesterday a trip to Antwerpen to celebrate our 16th wedding anniversary. On a sunny summer day Antwerp is definitely a relaxing place. One can even get to the other side of the river to see the sailing boats and the beach. There are plenty of good coffee places and restaurants in the city. There are also several great museums, but more about that another time...

 
Suunniteltiin, että vanhetaan yhdessä niin, että neljänkymmenen vuoden kuluttua istuskellaan hääpäivänä Schelde-joen varrella niinkuin tämä iäkäs pariskunta eilen teki.

---

We have a plan to get older so, that in 40 years we'll be sitting on the bench at the Schelde on our wedding anniversary like this elderly couple did yesterday.

2 kommenttia:

  1. Onnea hääpäivän johdosta - tosi ihania kuvia Antwerpenistä! Ne pinkit ruusut siellä lasivadissa ovat kauniita - luova idea nauttia niistä pidempään. Ja kiva oranssi väri kynsiin - se harmaan antaa juuri kivan kontrastin. Minulla on ruskea / beige vaihe kynsilakoissa - tulsi ottaa ne värikkäämmät lakat esiin nyt kesän tultua. Mukavaa viikonloppua teille :)
    Nina

    VastaaPoista
  2. Kiitos! Beige on kiva myös, tykkään minäkin. Aurinko aina saa vaan tunteen, että tarvitaan jotakin väriä.

    VastaaPoista