keskiviikko 12. kesäkuuta 2013

Keittiössä - In the kitchen

Mies laittaa silloin tällöin saksalaisia perinneruokia. Viime kerralla satuin käväisemään keittiössä. Ihmettelen, miksi en itse ole ikinä keksinyt, että ruokia keitellessä voi samalla katsoa tabletilta TV-ohjelmia? :-)

---

My husband cooks sometimes traditional German meals. The last time he did, I came to the kitchen for something. Now I am wondering why it never occurred to me that one could watch some TV program with the tablet while cooking? :-) 

2 kommenttia:

  1. Tosi tunnelmallinen kuva, joka kertoo tarinan! Minullakin on tabletti usein keittiössä - siitä näkee ruokaohjeet hyvin sekä blogeista että netistä. Ja joskus myös voi klikata ajankohtaiseen tv: ohjelmaan pitkävalmistoisessa ruoanlaitossa ;)
    Seurasin myös ¨prinsessahäitä ... oli tosi kaunis vihkiminen, se viulu-marssi lopussa sekä pienin prinsessa-tyttönen äidin ja isän polvilla, kruunasi ja viehätti koko tilaisuuden!

    VastaaPoista
  2. Ai sinäkin teen niin. Mä katson myös joskus jotakin ruokaohjetta siitä, mutta en ole tajunnut, että ohjelmiakin voisi katsoa samalla... Niin minustakin, se pikku-prinsessa oli ehdottomasti paras.

    VastaaPoista