tiistai 10. toukokuuta 2011

Lukija-arvonta
Kesän alkamisen kunniaksi ehdotan lukija-arvontaa! Kesän lisäksi on muutakin syytä pieneen juhlistamiseen. Blogin kävijälaskuri huitelee nimittäin hiukan alle parin sadan lukijan tienoilla. Siis kuukausittain täällä käy suurin piirtein sen verran väkeä, kun jokaiselta lukijalta lasketaan vain yksi klikkaus/kk. Monet näyttävät tietysti käyvän useammin kuin vain kerran kuussa, joten kokonaisklikkausmäärä on aika paljon suurempi. Kiva, kun käytte täällä!

Kävin eilen kaupungilla herkkukaupassa. Tällä kertaa arvotaan siis pieni paketti (hurjan) makeaa herkkua päiväkahville tai teehetkeen. Paketissa on kolme palaa nugaata (yhteensä n. 70g). Viimeistä kuvasta näette valikoiman: alimmainen pala on ruusunugaata, keskimmäinen perinteistä vaniljan makuista ja ylimmäinen mansikan paloilla maustettua.

Arvonta suoritetaan perjantaina 14.5.2011. Osallistua voitte jättämällä pienen viestin kommenttikohtaan! Sitten tarvitaankin vain arpaonnea. Itselläni sitä ei ole ollenkaan, mutta eihän arpoja sitä itse onneksi tarvitsekaan...

9 kommenttia:

 1. Aurinkoista toukokuuta ja terveisiä Matin ja Liisan maisemista.
  Seija

  VastaaPoista
 2. Mukana arvonnassa... -Heidi-

  VastaaPoista
 3. No siis todellakin mukana arvonnassa :)

  PS. Terkkuja The Nenälle ja tytölle sen nenän toisessa päässä :)

  VastaaPoista
 4. Heippa ja terkkuja Tampereelta!
  Sain sun terveiset tänne muuton jälkeen. Aloittelen työt ensi viikolla Taysissa. Vaihtelu virkistää ;) toivottavasti ainakin.
  Toi herkkukauppa on ihan KAUHEAN ihanan näköinen :) ois ihan pakko päästä itsekin tonne, mut alkajaisiksi voi osallistua arvontaan. Terkkuja!
  annamari

  VastaaPoista
 5. Tottakai mukana arvonnassa!
  Irmeli

  VastaaPoista
 6. Nami nami, osallistun arvontaan :)

  Näin muuten yhtenä yönä unta, että oltiin teillä käymässä. Se oli kiva uni, harmi että se oli vaan unta :D

  VastaaPoista
 7. hei!
  Mukana arvonnassa. Kiinnostuneena seurailen blogia!

  VastaaPoista
 8. Mukana arvonnassa.
  äiti

  VastaaPoista