perjantai 18. kesäkuuta 2010

Uusi alku


Vanhasta muistilehtiöstä loppuivat sivut. Kannet taas olivat täynnä tärkeitä muistettavia asioita, kuten tunnussanoja, päivämääriä ja pikaisesti ylöskirjoitettuja sähköpostiosoitteita. Oli aika ostaa uusi lehtiö.

Ostan mielelläni koulutarvikkeita. Uudessa vihkossa, kynässä ja vaikka klemmaripaketissa on jotakin koskettavaa. Minulle ne edustavat aina uutta alkua, mihin tahansa aikaan vuodesta, vaikka elokuussa tunne onkin kaikista voimakkain.

Muistan, kun lapsena ennen koulun alkua sain rahaa uusien kynien ja pyyhekumien ostoon. Ajoin pyörälläni Tiimariin, vertailin hyllykaupalla koulutarvikkeita ja valitsin mielestäni kauneimmat. Sitten kotona pakkasin penaalin valmiiksi ja odotin kärsimättömästi koulun alkua. Viimeiset lomaviikot tuntuivat hirveän pitkiltä, koska olisin jo mieluummin ollut koulussa.

Ei uskoisi, että aikuinen voi saada niin paljon iloa yhdestä uudesta muistilehtiöstä. Ja että vielä bloggaakin siitä! Olen iloinen, että saan työni varjolla ostella paljon kyniä, kumeja, vihkoja, kansioita ja vaikka niitä klemmarirasioita ja niille on aina järkevä selitys. (Ilman järkevää selitystä tässä asiassa taitaisi olla jotakin huolestuttavaa.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti