tiistai 29. kesäkuuta 2010

Pirtelö

Hellepäivän ja mysteeritavoitteen pienen etenemisen kunniaksi surautin itselleni pirtelön.

Hellettä on ja se jatkuneekin. "Kopioin ja liimasin" aamupäivällä valokuvia kesälomaan sisältyviä tapaamisia varten. Seurasin kohtalaisen tarkasti vuodenaikoja ja tuntui ihan uskomattomalta, kun tulin talvisten lumisadekuvien kohdalle. Olen niin iloinen, että nyt on kesä. Kestän kuumuutta huomattavasti paremmin kuin kylmyyttä.

Mysteeritavoitteesta sen verran, että sain lopultakin rohkeuteni koottua ja nyt jännitän, mitä siitä seuraa. Tällä viikolla saan toivottavasti hoidettua toisenkin siirron, joka on ilmeisesti ainakin minun osaltani helpohko. Minkäänlainen odottelu ei kuulu vahvuuksiini, joten se lienee sen siirron pahin osuus. Joka tapauksessa pienikin eteneminen mysteeritavoitteen suhteen on pirtelön veroista.

Pirtelö syntyi tehosekoittimella näistä aineista: banaani, kaksi pientä, kuorittua nektariinia, pieni purkillinen luonnonjogurttia ja sopiva loraus maitoa. Jogurtissa oli sokeria mukana, joten jos käytät maustamatonta lorauta mukaan hiukan juoksevaa hunajaa tai sokeria. Hunaja lienee parempaa.

PS. Michelin-ukkomukit ostin viimeksi ohiajomatkalla Villeroy&Boch:in tehtaanmyymälästä. Taisivat olla 2€/kappale. En kyllä olisi sen muotoisista enempää maksanutkaan, mutta siihen hintaan voi hiukan irrotella.

1 kommentti:

  1. Minä kestän myös ehdottomasti paremmin kuumaa kuin kylmää. Ei mulla nytkään ole ollut kertaakaan mitenkään tuskaisen kuuma, se tässä vaan riepoo että mieluummin toki haluaisin olla jossakin toisessa paikassa nauttimassa olostani.

    Mysteeritavoite vaikuttaa hyvin mysteeriltä kyllä!
    Kuten ehkä arvaat, olen hyvin utelias.
    Odottelua en osaa minäkään....

    VastaaPoista