keskiviikko 16. kesäkuuta 2010

Hylly ja salaliittoteoria


Ilahduin muutama viikko sitten ruokakaupassa, kun huomasin hyllystä löytyvän 5-viljan hiutaleita. Ajattelin tietysti 4-viljan Nalle-pakettia, mutta sekoitus oli hiukan erilainen. Joka tapauksessa vaihtelu kaurahiutaleiden sekaan on nyt taattu.

Hiutaleet, müslit ja murot sijoittuvat meillä keittiön pitkälle hyllylle. En tiedä, mihin ne mahtuisivat, jos hyllyä ei olisi. Keittiön tila on maksimikäytössä. Ainoa, mitä voisi lisätä on toinen pitkä hylly olemassa olevan yläpuolelle. Sitten vain ilmavuus kapeasta ja pitkulaisesta tilasta olisi lopullisesti mennyttä.

Hyllyssä on pienehkö ongelma - keittiössä se kerää pölyä. Tai paremminkin pöly näyttää laskeutuvan siihen ahkerammin kuin muualle. Ehkä ongelma on enemmän minussa kuin hyllyssä, koska en tule pyyhkineeksi sitä jatkuvasti. Se on yksi niistä asioista, mitä tulee kyllä ajateltua, muttei hoidettua tarpeeksi usein... Uskottelen itselleni, että muillakin on samanlaisia kohtia kodeissaan. Sellaisia, mitä hiukan nolostelisi, jos joku sattuisi ne huomaamaan, mutta mihin kuitenkin luottaa, ettei niihin kukaan kiinnitä huomiota. Hiukan kuin salaliittoteoria.

2 kommenttia:

  1. Meillä on hyvin paljonkin noita noloja nurkkauksia. Sellaisia joita kyllä puunaan hiukan jos joku on tulossa.
    Ja on juttuja jotka jäävät ja niitä katsoo vain ohimennessään että ai tuossakin on tuollaista...ja se ärsyttää joka kerta mutta mitään ei tule tehdyksi.
    Olen katsellut jo monta päivää että aha, keittiön ikkunalaudalla on kuollut kärpänen selällään.

    VastaaPoista
  2. Keskitytään olennaiseen, kivat purkit!:-D <3

    VastaaPoista