sunnuntai 14. maaliskuuta 2010

Viikonloppu ja uuden viikon motto

Sää on selvästi "keväistynyt." Tuntuu lämpimämmältä, vaikka taivas onkin ollut enemmän harmaa kuin aurinkoinen. Työpaikan pihalla on lampi. Tänään sorsan näköiset linnut olivat saaneet yhden untuvaisen poikasen. Se taapersi suloisesti vanhempiensa perässä. Se on varma kevään merkki.

Narsissit pääsivät heti avauduttuaan ulkoilmaan. Rakastan niiden tuoksua, mutta tuntuu, että kurkku menee siitä ihan tukkoon... Onneksi niukasti kasteltuna avautumiseen meni muutama viikko, joten ehdin nauttia niistä ihan tarpeeksi jo sisälläkin.

Eilen meillä oli kollega miehensä kanssa syömässä. Oli tosi kiva ilta. Jotkut ihmiset on ihan extramukavia. Sellaisten kanssa kuusikin tuntia kuluu hujauksessa. Ja tekee mieli moiskauttaa iso pusu poskelle hyvästejä sanoessa. Jotkut ihmiset vaan kävelee suoraan sydämen sisälle asti.

Tänään laitoimme koululla ruokaa. Hyvin meni tällä kertaa. Mitään ei lentänyt lattialle, kengätkin säästyivät rasvaroiskeilta ja kehut olivat rehellisiä. Siinä on jo kolme asiaa, mistä voi olla kiitollinen. Parasta silti on, että taas saa puoli vuotta aikaa valmistautua henkisesti seuraavaan kokkausvuoroon. (Ei vaineskaan, ei se niin vakavaa ole.) Oppilaat ovat ihania ja suhteellisen kaikkiruokaisiakin, kun nyt ei mitään ihan kauheaa tarjoa. Kotona meillä tosin on paljon paremmat tarjoilut. Sen he ovat tähän mennessä jo taatusti huomanneetkin. Joka tapauksessa annoimme itsellemme kunniamaininnan tästä päivästä.

Illalla on vielä edessä yksi projekti ja sitten onkin aika aloittaa uusi viikko. Mysteeritavoitteeni suunnitelma B:kin saattanee olla kirkastumaan päin. Ainakin henkisesti olen suuntautumassa sitä kohti. Siitä se lähtee. Onneksi aakkosia riittää, joten ehkä tavoite lähtee linjautumaan viimeistään ennen suunitelma Ö:tä. Siihen on vielä pitkä matka. Siinäpä tulevan viikon motto: Aakkosia riittää! Varsinkin, kun ottaa suomenkielen aakkoset, johon "ruotsalainen O," jota läppärini näppäimistö kieltäytyy tuottamasta, Ä ja Ö lisäävät kolme bonusmahdollisuutta verrattuna joidenkin muiden eurooppalaisten kielten aakkosiin.

Tuloksellista viikkoa itse kullekin! Ja jos joku asia alkaa mättämään, siirry vain iloisesti seuraavaan kirjaimeen. Onnistut varmasti ennen kuin olet kaikki mahdollisuutesi käyttänyt!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti