tiistai 15. syyskuuta 2009

Ikkunat

Ihan uskomatonta, lopulta se sitten toteutui!

Työmiehet tulivat jo klo 6:50 laittamaan uusia ikkunoita paikalleen. Hurraa, oli niitä odotettukin! Ei siinä jaloissa viitsinyt paljon pyöriä, joten tässä kuva valmiista ikkunasta ulkoa päin. Ihan hieno harmaa ulkopuolella ja valkoinen sisäpuolelta - onneksi.

Nyt ei ole muuta harmia kuin se, että laskosverhojen puulistaa ei uskalla kiinnittää uuteen ikkuna-aukkoon, tai voi tulla myöhemmin harmia omistajan kanssa. Verhokiskoja on onneksi kaksi, joten saa ne laskosverhot siihenkin kiinni. Siinä on tosin pieni mutka matkassa - en ollut ommellessani jättänyt kummankaan makuuhuoneen laskosverhoon enempää käännöstä kuin oli ulkonäön puolesta tarpeen, joten nyt molemmat verhot ovat liian lyhyet! Tänään entisiksi muuttuneet laskosverhot olivat edelleen mieluisat. Niitä ei ehditty käyttääkään kuin reilun vuoden verran. Ei auta muu kuin lähteä kangaskauppaan! Yleensä innostun vastaavista "pakkotilanteista" kovasti, mutta tällä viikolla on niin kiire, että melkein enemmän hermostuttaa koko ajatuskin. Toivottavasti pääsen positiiviseen ompelutunnelmaan kankaita valitessa.

Mitäpä sitä ihminen ei syksyn tullen tekisi kaksinkertaisten ikkunoiden vuoksi. Niin tiiviiltä vaikuttavat, että luulenpa voivani luopua suunnitelmistani syöttää naapurin kiljukaula-aasille myrkkyporkkanoita.

2 kommenttia:

  1. donkeynappaa se aasi ja lähetä tänne. Meille sopisi yksi. Tai kaksi. Ainakin.:)
    Ikävä teitä.
    Ellis.

    VastaaPoista
  2. Okei, hiiop - donks! Ei vaineskaan, ei se nyt varmaan enää meitä saa aamuisin hereille. Toivottavasti.

    VastaaPoista