torstai 19. helmikuuta 2015

Adrenaline

Eilen sain kirjoitushomman valmiiksi! Sen verran energiaa oli vielä loppupäivän ajan, että alettiin tytön kanssa raivata hänen huonettaan. Suunnitelmana oli muutaman huonekalun siirtäminen, joten jouduttiin pidemmän kaavan mukaiseen lajitteluprojektiin ennen kuin päästiin edes itse asiaan. Se on hassua, että kun saa jonkun hiukan isomman jutun valmiiksi, niin sitten on hetken aikaa niin energinen olo, että voisi vaikka ponkaista kuuhun sillä samalla adrenaliinilla, millä viimeiset korjaukset naputteli tekstiin. Yleensä käytän sen ylimääräisen adrenaliinihetken johonkin käytännön projektiin, koska ajattelen aina, että sen aikaa kun se superenerginen olo kestää, se on parasta hyödyntää järkevästi. Se ei nimittäin kestä kuin muutaman tunnin ja sen jälkeen on tilanne ihan toinen. Tänään sain viikon luennot purkkiin ja sitten olikin ihana istua kaverin kanssa lasten leikkipaikassa pari tuntia ihan vain höpöttäen niitä näitä. 

Ai niin, tuo kuva on tuollainen vohveliauto kaupungilta. Se mahtaa olla hauska ammatti, kun saa olla vaniljantuoksussa koko päivän! :)

----

Yesterday I got my chapter ready! After finishing it I felt so energetic for couple of hours, that we began cleaning up my daughter's room. The plan was to move few pieces of furniture around, so we had to start from sorting out the stuff... It's funny, but right after finishing such a thing I always feel like I could even jump to the moon with all that adrenaline. I am a sort of practical person, I guess, because at that point I usually begin doing something that demands bit more of energy than normal chores, because I think that extra bit of energy can as well be used purposefully... Well, that's simply because I know that it passes in a couple of hours and then I'll feel completely different. This morning I lectured some ethics stuff again, but in the afternoon it was fun to chat at the indoor play ground with a friend while the kids were playing by themselves.

Almost forgot, that picture shows a waffle car at the downtown. It must be a fun job to spend the entire day wrapped in the vanilla scent! :) 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti