tiistai 10. helmikuuta 2015

A chocolate shop
Grand Placen kulmassa, Godivan vieressä on meidän uusi lempparisuklaakauppa Bruyerre. Siellä on vaikka mitä, mutta varsinkin nuo ensimmäisen ja toisen valokuvan kuorrutetut pähkinät, rusinat ja nougat ovat ihan huippuhyviä. Rakennus on itsessään myös näkemisen arvoinen ihan jo vanhan ajan arkkitehtuurin vuoksi. Siellä on sisällä paljon mielenkiintoisia elementtejä, vaikka näissä kuvissa keskityin kyllä selvästikin enemmän kaikkiin noihin herkkuihin, heh. 

----

There are many chocolate shops at Grand Place, but Bruyerre (beside the Godiva) is our new favorite. You can find all kinds of good things there, but we fell in love with their nuts, raisins and nougatine, all covered with different chocolate flavours... The building itself is worth of having a look, too. There are many interesting antique elements inside, but I seem to have really focused on all the eatable bits while photographing, ha.  

2 kommenttia:

  1. Niin kauniisti kaikki esillä, todella herkullista!
    En muista Bruyerre -suklaakauppaa, se taitaa olla aivan uusi (siis selvä merkki siitä että täytyisi tulla käväisemään niillä kulmilla :)
    Hyvää Ystävänpäivää sinulle!

    VastaaPoista
  2. Hei, sinne vois hyvin jäädä syömään... :D En muista, milloin tuo kauppa on siihen tullut. Siinä on vieressä niitä "kuuluisampia", niin tuo jää helposti melkein huomaamatta. Tervetuloa, olispa kiva kun tulisitte!

    VastaaPoista