lauantai 10. toukokuuta 2014

Keittiöpyyhe - A kitchen towel

Lontoossa äiti oli ostanut minullekin keittiöpyyhkeen yllätykseksi. Se oli hauska, hiukan retrotyyliin piirretty kartta Lontoon nähtävyyksistä. Hauska turistijuttu, mutta ilman sellaista perinteistä turistikrääsäfiilistä. Tykkään kovasti. 

Perjantai-iltana juhlittiin vielä viimeiset tämän keväiset synttärijuhlatkin 16 henkilön voimin. Meillä oli pieni yllätyssuunnitelma siltä varalta, että olisi ollut hellettä, mutta sade ja muutenkin kylmä sää pilasi sen idean. Täytyy toteuttaa se joskus toisella kertaa... Ei se kuitenkaan paljon haitannut. Lapsilla oli hauskaa yläkerrassa ja aikuisilla alakerrassa. Meillä on työkavereiden kanssa sellainen kiva tapa, että lasten synttärit juhlitaan useimmiten perhevoimin. Hyvä syy siis aikuisillekin viettää aikaa yhdessä. Nyt oli vielä sellainen spesiaali, että entinen yhteinen työkaveri/ystävä sattui olemaan meillä, joten hänkin ehti nähdä kavereita samalla kertaa. Ulkomailla asuessa on kyllä tosi kiva sekä aikuisille, että lapsille, että on läheisiä työkavereita perheineen.

----  

My mother had bought me a kitchen towel as a surprise while we were in London. It was a cute one, a retro map of the city of London with its most important sights. A funny tourist item, but without a typical tourist touch. I liked it!

We had the last late birthday celebration of this spring in Friday night. My husband and I had a little surprise plan for the good weather, but the entire day turned out cold and rainy... We need to get together for that another time I think. But never mind, the party last night turned out to be a success anyway as the kids played upstairs and the adults chatted with each other downstairs. It's a nice tradition among our colleagues that the kids' birthday parties are often kind of family get-together moments. It gives a good excuse for the adults to spend time together, too. :-) This time we also had a special guest as our common colleague/friend happens to be visiting us and could participate, too. When living abroad, one really appreciates good friends.  

2 kommenttia:

  1. Ai vitsit, noi on niin mun suosikkeja. Tuollaiset keittiöpyyhkeet siis! Mä näin eilen kaupassa sellaisen pyyhkeen, missä oli keittiömitoista kuvat ja niiden määrät deseinä ja cupeina. En kyllä tiedä, miksi en ostanut. Maksoikin alle 3 taalaa...

    VastaaPoista
  2. Voi harmi, toivottavasti se odottaa sinua seuraavalla kauppareissulla! :-)

    VastaaPoista