maanantai 5. toukokuuta 2014

Hortensiat ja viikonloppu - Hydrangeas and the weekend
Muutama kuva vielä sieltä kuninkaallisista kasvihuoneista. Hortensioitakin siellä oli joka lähtöön. Muuten nyt sitten enemmänkin viikonloppujuttua. Koko vappuviikonloppu oli vapaata. Täytyy sanoa, että tämä kevät on aika hyvä näiden juhlapäivien suhteen, kun näkyvät sattuvan tavallista useammin arkipäiville. :-) 

Viikonlopulla meillä oli kivoja suomalaisia vieraita kaukaa ja hiukan lähempääkin. Oli ihanan rentoa ja leppoisaa yhdessä! Ehdittiin jopa balettiesitykseenkin. Vaikka se tulikin hiukan yllätyksenä, nämä vieraat olivat heti juonessa mukana. Balleriina oli iloinen, kun kerrankin oli kunnolla ikiomaa omaa yleisöä. Ja sai vielä esityksen kunniaksi ruusunkin illemmalla niiltä hiukan lähempänä asuvilta. 

Tänään on arki taas vauhdissa, mutta lentokentältä tuli sunnuntaiaamuna kotimatkalle vaihtokaupassa uusi vieras. Ehdittiin jo kiertää parin tunnin kävelylenkki eilen, tänään luennoitu kirkkohistoriat ja sen sellaiset... Nyt tätä kirjoitellessani vieras tenttaa ruotsin pohjalta tytön biologian koealuetta flaamiksi. Että on kuulkaa tuuria sekä meille aikuisille, että tytölle, kun saadaan tällä tavalla välillä pitää ihan unelmavieraita toinen toisensa jälkeen.    

----    

Few more pics from the royal greenhouses. However, now something about our long weekend. We were blessed by having really nice and special guests during these past few days. It was relaxing to spend some time together! We made it even to the ballet recital together. Our daughter was exited to have once a proper personal audience for her performance. Today the everyday life is going on with full speed again. But when I brought the weekend guests to the departure at the airport on Sunday, I picked up immediately the next guests downstairs at the arrivals. As you see, we just keep having dream guests over one after another. They have given us a very good start for a month of May.  

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti