maanantai 27. tammikuuta 2014

Aikaisempaa aamua??? - Earlier morning???


Lauantaiaamuna oli mahtava aamurusko! Muutaman minuutin tosin vain, mutta juuri ja juuri ehdin muutaman valokuvan ottamaan ja jo siinä ajassa väri ehti vaihtua! Sää muuttui päivän aikana ensin ihan harmaaksi ja sitten vielä sateeksi ennen iltaa. Silti aamun aloitus auringolla on aina ihan parasta, vaikkei se sitten kestäisikään.

Tänään oli hyvä alku uudelle lukukaudelle. Pääsimme ihan kivan määrän materiaalia läpi. Iltapäivällä olin kuolla nälkään kotiin tullessa, kun eväät jäivät taas aamulla tekemättä, enkä ehtinyt kahvitauolla käydä ruokalassa. Ehkä pitäisi tehdä voileipä jo illalla eväsrasiaan odottamaan tai herätä aamulla hiukan aikaisemmin. Eih, kyllä ensimmäinen vaihtoehto on niistä kahdesta ehdottomasti parempi! Nyt huomisia luentomatskuja katsomaan... 

----

Saturday morning was beautiful! Just for a few minutes, but enough to make few photos. The sun changed later into a grey weather and then to a rain, but nevertheless, a beautiful morning means a beautiful day to me. 

We had a good start for the spring semester today. We got quite a bit of material covered with the class already. In the afternoon I was starving when I came home, because I did not have any sack lunch with me, nor did I make it to the cafeteria during the long break. I think I should make a sandwich in the previous evening already or get up bit earlier in the morning. No, please, the first option is better than the second one! Now I have to review my lecture material for tomorrow...

2 kommenttia:

  1. Aiavn upeat värit taivaalla! Voi sentään - se on todella pitkä päivä, jos ei saa murua rinnan alle - minulle tulee päänsärky jos verensokeri pääsee heilahtelemaan liikaa. Minulla on tapana tehdä eväspaketti kun korjaan iltaruoat pois pöydästä - usein juuri on sen verran tähteitä,että tulee lounaaksi seuraavalle päivälle. Mutta jos ei tähteitä jää, niin silloin yritän tehdä leivät aamulla ja ottaa pari tomaattia mukaan. ps. Ihana tämä blogin uusi header - kauniit tulppaanit!

    VastaaPoista
  2. Kirkkaat aamut on parhaita. :-) Mulla ei verensokerista ole paljon harmia, joten sen puolesta ei haittaa, mutta lopulta tulee jossakin kohtaa tietysti ihan kiljuva nälkä! Hyvä idea sulla tuo eväiden pakkaus heti iltaruoan jälkeen.

    VastaaPoista