keskiviikko 7. maaliskuuta 2012

Voileipä ja pari muuta juttua

Idut päätyvät voileipien päälle. Parsakaalin idut ja kylmäsavustettu graavilohi - aika hyvä yhdistelmä! Onneksi täältä saa valmiiksi pakattua saksalaista ruisleipää. Siinä tosin on enemmän siemeniä (ja kuitua) kuin leipätaikinaa, mutta se maistuu niin hyvälle vaaleisiin leipiin verrattuna.

Hamsteri ei enää näistä iduista ilahtunut. Jouduin viemään sen maanantaiaamuna eläinlääkärin lopetettavaksi. Koulun jälkeen oli tietysti harmillista kuulla huono uutinen, mutta hamsterin hautaaminen helpotti hiukan. Tiskikoneen ovessa lukee jo muutaman viikon ajan pienistä sanamagneeteista koottuna "my dad went to get a big dog and cat." Kun huomasin, mitä tekstiä niistä magneeteista alkaa tulla, kirjoitin varmuuden vuoksi itse hieman alemmaksi "mum said no."

Olen tänään uhkarohkeasti miettinyt, voisiko vaikka Bultmannin epäluuloa evankeliumien kirjoittajien luotettavuutta kohtaan kumota kahden jakeen voimalla. Lievää harhailua materiaalipaljouden keskellä. Brainstorming, se on positiivisempi sana kuvaamaan periaatteessa samaa asiaa. Saa nähdä pitääkö siihenkin ajatukseen kirjoittaa lopuksi "mum said no."

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti