maanantai 13. helmikuuta 2012

May my heart be like your heart...

Tänään vain pikainen teetaukoviesti:

Sunnuntaina kirkossa pastori puhui Daavidin elämästä. Ennen saarnaa kuunneltiin upea laulu. Aika mielenkiintoinen läpileikkaus. Sen verran vastakohtaisuutta, että herkkyys alleviivautuu melkein itsestään. Laulu sopii hyvin ystävänpäivän sydänteemaan ihmissuhteisiinkin liittyen, koska se mitä sisällä on heijastuu aina ennen pitkää myös ulos päin.

7 kommenttia:

 1. Vau. Biisi oli upea jatko viikonloppuna IK:ssa kuulemillemme opetuksille. Oli paljon sellaistakin, mitä olisi ollut mukava jakaa ja pohtia teidän kanssanne.

  VastaaPoista
 2. Kiva kun tykkäsit. Nyt mä jään sitten miettimään, mitä oltais voitu jutella...

  VastaaPoista
 3. Hyvää Ystävänpäivää rakas. Halit kaikille teille.
  äiti

  VastaaPoista
 4. no niinpä. pitäis jättää nuo kryptiset lauseet kokonaan kirjoittamatta :) en tähän nyt pura kaikkea sitä, mutta jotenkin vaan tuntui, että ne opetukset oli jatkoa siihen teidän kanssa käytyyn keskusteluun, joka aina vuoden välein jatkuu suunnilleen samasta lauseesta, johon edelliskerralla on jääty :)

  VastaaPoista
 5. ...ja tuo biisi on soinut repeatilla since sen täältä löysin...

  VastaaPoista
 6. Mii, nyt on kyllä hiukan hätäännyttävä tuo sun kirjoittama juttu. Toivottavasti mä en ole joka kerran se, joka sen keskustelun aina siitä samasta lauseesta aloittaa, kun en muista, että olisi ollut niin paljon toistoa. ;-P Ei vaiskaan, tuli vaan se viime kertainen kymmenenen-kerran-sama-uusi-yllätys-juttu mieleen. :-D

  Mulla ei se laulu kans mee millään nyt pois mielestä, kun jäi niin ajatteluttamaan. Katso muuten youtubesta, sen ikkunan viereiset linkit. Ne on kaikki samalta CD:ltä Raamatun eri henkilöistä. Hyviä nekin.

  VastaaPoista
 7. Äiti, halit ja toivotukset myös takaisin! Odotamme jo teitä kovasti!

  VastaaPoista