torstai 29. maaliskuuta 2012

Pääsiäisen valinnat: osa IIOlohuoneen vaaleanpunaisen vastapainoksi keittiö jatkaa keltaista linjaa. Ostan hirmu harvoin tiimarimaisia koristeita, mutta nyt innostuin peltisydämestä. Korissa oleva pieni keltavalkoruudullinen liina siirtyy pöydälle siivouksen jälkeen. Astiahyllyn päällä on häälahjaksi saatu akvarelli. Se antaa kivasti väriä seinän yläosaan.

Odotamme isoäitiä ja isoisää saapuvaksi tänä iltana! Täytyy iltapäivällä viedä petauspatja parvekkeelle tuulettumaan. Tyttö on jo varannut vieraat nukkumaan oman huoneensa lattialle. Sitten hiukan siivousta ja ehkä leipomistakin... Odotusta on ollut ilmassa jo useamman viikon. Tyttö teki itselleen jopa odotuskalenterin, jossa oli oikea määrä (18-1) ruutuja rastitettavaksi. Yläreunassa lukee "Isoäidin ja isoisän tulo" ja ruutu 1 on vielä rastittamatta.

Tällä viikolla ilahduin kaksi kertaa ikihyviksi. Yksi ystävä lähetti sähköpostissa gradunsa ja toinen uusi tuttava väitöskirjansa, joista molemmat liippaavat aihepiiriäni läheltä. Avuliaat ihmiset ovat kullanarvoisia! Tänään etenin lopultakin kunnolliseen ideaan. Se yöllinen ajatus ei toimunut päivänvalossa ihan sellaisenaan, mutta oli hyödyllinen hiukan erilaisessa muodossa onneksi kuitenkin. Sen kunniaksi pidän pitkän viikonlopun ja jatkan maanantaina. Nyt vaan voi toivoa, ettei peräkkäisen kolmen vapaapäivän sarjasta seuraa tavanomaiseen tyyliin migreenikohtaus, koska maanantaina on oltava taas täysi teho päällä.

Aurinkoista loppuviikkoa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti