lauantai 10. maaliskuuta 2012

Taidekavallus ja illanvietto

Vaihteluksi hiukan keväistä keltaista. Se yhdistyy yllättävän hyvin keittiön valkoinen-pellava-ripaus-mustaa väriskaalaan. Ja kohtahan se on pääsiäinenkin, joten ajankohtakaan ei ole liian aikainen.
Lintuteema jatkuu edelleen. Tyttö sai taulun edellisen asunnon naapureilta muutama vuosi sitten. Se on vanha printti kultaisissa kehyksissä. Samanlainen, mitä kirpputoreilta ja vanhojen tavaroiden kaupoista voi löytää tämän tästä. Kirkas keltainen ei sopinut violetin sävyihin, joten tein pienimuotoisen taidekavalluksen ja ripustin sen keittiöön.

Työviikko loppui rennoissa tunnelmissa hiukan ennen kello yhtä viime yönä. Viime kesänä naimisiin menneitä monikulttuurisia opiskelijapariskuntia oli meillä istumassa iltaa. Jutut risteilivät laidasta laitaan, välillä vakavampaa asiaa, välillä hervotonta naurua. Ihana saada elää mukana sekä haasteissa, että myös tulevaisuuden suunnitelmissa. Ihana oli myös rivien välistä lukea merkkejä avioliiton menestysresepteiden käytäntöön laittamisesta - jatkuvasta keskustelemisesta, joustamisesta, toinen toisensa arvostamisesta ja yhteisen tien etsimisestä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti