lauantai 13. marraskuuta 2010

Lontoo

Äiti löysi viime kesänä kirpputorilta hienosti kuvitetun, Lontoosta kertovan lastenkirjan. Ihastuin siihen kovasti. Kuvista välittyy ihan lontoolainen tunnelma.

Lontoo on sellainen kaupunki, tai oikeastaan Englanti maana, että lähtisin sinne matkalle saman tien, jos vain voisin. Se on sellainen kestotoive, joka on jatkuvasti mielessä. Ainoa ongelma on se, että tiedän jo kokemuksesta, että vaikka sinne matkan tekeekin, haikailu ei silti lopu. Pitänee silti alkaa kartuttaa säästöpossun sisältöä.

3 kommenttia:

 1. Aa, mullakin on tämä London-fewer! En ole käynyt ikinä mutta tiedän että tykkäisin.
  Meillä on tuon saman tekijän Pariisi-kirja. aika suloinen sekin.

  VastaaPoista
 2. Vautsi, Pariisi-kirjakin! Tuo Lontoo-kirja oli jostain 50-luvulta muistaakseni. Tykkäsin kuvista ihan mahdottomasti. Itse asiassa Lontooseen pääsee tosi halvalla eurolines-bussilla. Muistaakseni jopa alle 40 edes takaisin. Eli enemmän tässä kai pitäisi katsoa kalenteriin, kuin kukkaroon, kun sinne mielii. Toivottavasti toiveesi toteutuu. Minä joutunen odottamaan kevättä ainakin.

  VastaaPoista
 3. NImenomaan, ei se Lontoo kyllÄ rahasta kiinni ole, ihan totta!
  Junakin on halvimmillaan halpa.

  Noita kirjoja on monista muistakin kaupungeista. Niistä on otettu uusintapainoksia jollainen se meidänkin Pariisi-kirja on.

  VastaaPoista