keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Joulukuusta odotellessa
Laitoin valkoisia joulupalloja ja punaisia sydänkoristeita suurten käpyjen kanssa kulhoon odottamaan joulukuusen ostoa. Haemme joulukuusen yleensä vasta reilu viikko ennen joulua. Ajattelin, että koristeista voidaan kuitenkin nauttia jo etukäteen. Viime vuoden alennusmyynneistä löytynyt karvainen tyynykin on taas päätynyt käyttöön.

Piparitaikina odottaa parvekkeella leipojia. Tänään meni palaverissa iltapäivällä niin myöhään, ettei ehditty leipomaan ollenkaan ennen vieraiden tuloa. Se taikina ei kuitenkaan pahastu odottelusta, joskus se on saanut seistä pidempäänkin... Maku vain paranee, kun ei pidä liikaa kiirettä.

Ilta oli mukava. Suomalaiset opiskelijat ja TAE-harjoittelija olivat käymässä. Koululainen joutui tietysti menemään nukkumaan kesken kaiken ja väitti sen olevan hyvin epäreilua, koska kaikki muut saavat vielä valvoa. Niinhän se on, maailma ei kohtele ketään aina kovin reilusti. Hänen ehdotuksena oli kutsua vieraita seuraavan kerran perjantai-iltana, koska viikolla kutsumisesta tulee hänelle "niin paljon harmia." ("Niin paljon harmia" viittasi siihen, että hän joutui hauskuuden keskeltä lähtemään nukkumaan ja se johti muutamiin kyyneliin.)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti