lauantai 2. lokakuuta 2010

Villasukkasäät ja vapauden tunne

Huomasin eilen, että 13. syyskuuta siperiapostauksen jälkeen, olen käyttänyt (Seijan tekemiä) villasukkia päivin ja öin. Siitä alkoivat varmaankin sitten kylmät säät, koska flunssan jälkeen en ole ilman niitä pärjännyt. Se on ihmeellistä, että jos jalat ovat lämpimänä, tuntuu muutenkin sopivalta. En tosin flunssaisena uskonut, että tänä vuonna villasukkakausi alkaisi niin aikaisin. Tuntui hassulta, koska ulkona oli silloin vielä 20 astetta lämmintä ja minä värjöttelin paksuissa, talvisissa tamineissa sisällä.

Naapuri kertoi, että keskuslämmityskattila on jo laitettu päälle. Me luulimme sen olevan vielä kesäteloillaan. Ehkä kohta joudumme mekin kääntämään lämmöt päälle, jos sää viilenee tätä vauhtia. Lämmityslaskun vuoksi olisi kyllä hyvä kestää ilman vielä kuukauden verran.

Nenäliinapaketilla on myös päivittäistä käyttöä. En tiedä, mikä täällä on, mutta joka vuosi, kun kylmät ja kosteat säät alkavat, joudun niistämään jatkuvasti. Tuuli ja kosteus tekevät kroonisen niistämisen tarpeen ilman flunssaakin. Eläköön Lidl:in nenäliinarasiat!

Ihanaa, että on viikonloppu. Eikä ole mitään suunniteltua ohjelmaa. On sellainen vapauden tunne pitkästä aikaa, että voisi keksiä vaikka mitä. Hyvää viikonloppua!

1 kommentti:

  1. Kivat villasukat, itselläkin jalassa yhdet parasta aikaa...

    On muuten hienoja kirppislöytöjä sulla täällä ja kivoja " roskalöytöjä" myös. Toisen roska, on toisen aarre=), niinhän se usein menee. Oikein kivalta näyttää kaikki.
    Terkkuja! t. Sarita

    VastaaPoista