keskiviikko 6. maaliskuuta 2013

DIY: kevätkukatEilen hain kukkakaupasta muutaman narsissisipulipurkin. Siellä sattui olemaan myös sammalta myynnissä, joten otin pienen laatikollisen sitäkin. (Täällä tuollaisia luonnontuotteita ei voi kerätä itse mistään.) Sammal oli aika hyvinä "matonpalasina," joten siitä oli helppo ottaa sopivat palat juurakon peittämiseen. Irrotin siis muovipurkin ja sitten kiedoin sen tilalle multapaakun ja juurakon päälle sammalta ja solmin kiinni valkoisella nauhalla. Olisin laittanut muutaman kierroksen rautalankaa, mutta en viitsinyt lähteä hakemaan sitä kellarista, joten ajattelin, että jos se pysyy koossa pelkällä nauhalla niin sitten käy kätevästi. Hyvin pysyi, joten se oli helppo askartelu. Sipulikukkiahan ei paljon tarvitse kastella, joten asettelin koko komeuden jalalliselle tarjoiluastialle. Sammal hiukan muutenkin suojaa juuria kuivamiselta, joten se toimii tässä loistavasti. 

Mies toi viikonloppuna yllätykseksi Elle Decoration UK -lehden. Ihania sisustuksia ja inspiraatiokuvia. Olisipa joskus aito puuparkettilattia kalanruotokuviolla tai kuten tuossa ylläolevassa kuvassa... Ongelma englantilaisten lehtien kanssa vain on se, että alan aina ikävöidä sinne ihan kamalasti. 

---

I bought some pots of daffodils and also a little box of moss yesterday. (You cannot collect moss in the nature around here...) I took the plastic pot off and covered the soil/roots with a layer of moss and bound it all together with a white ribbon. Another easy peasy spring craft! The daffodil bulbs don't need much water anyway, so I placed them on a serving tray just like that.

My husband surprised me with an Elle Decoration UK magazine. It is full of beautiful homes and loads of inspiration... The only problem with UK magazines is that they make me miss everything British. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti